- הוסף לסימניות
אתה כותב דברים נכונים
תרבות הנהיגה (אופס, הליכה) של הולכי הרגל נוראית
וזאת כנראה מהסיבה שאנשים התרגלו ללכת על הכבישים בשבתות
גם לי קרה שהערתי לאישה שחצתה כביש דרך כיכר (כנראה חשבה שהיא מכונית?) עצרתי והערתי לה שזה מאד מסוכן לחצות כך והסברתי לה שאין שדה ראיה למכונית שמגיעה בסיבוב!!
במקום להודות לי, היא התעצבנה עלי (!!!) שמי שלא בסדר זה אני!! ושאני אמורה לראות אותה!!
הזוי!!
נקודה נוספת- המודעות למצבים בעייתיים בכביש עולה כאשר יש רישיון נהיגה. ולרוב הציבור אין.
מאיפה להם לדעת שאור לבן מאחור- פירושו רוורס?? או שלנהג אין שדה ראיה טוב מצד מסוים? או מהירות תגובה וכד'...
מי שנוהג, יעשה טוב אם יסביר לילדים שלו דברים בסיסיים
ואחרון חביב:
שיעורי זהירות בדרכים.... אצל החילונים יש גם תכניות שמעלות את המודעות... ואצלינו- כמעט ואין. (לבנות יש קצת בבי"ס ולבנים מעולם לא שמעתי שלימדו את אחד הילדים שלי בחיידר)
תשאלו את הילדים שלכם איך עוברים כביש. ותופתעו (
) (אני מקווה שאתם כן יודעים "שמאל ימין שמאל" , " אלכסון מביא אסון" וכו')
תרבות הנהיגה (אופס, הליכה) של הולכי הרגל נוראית
וזאת כנראה מהסיבה שאנשים התרגלו ללכת על הכבישים בשבתות
גם לי קרה שהערתי לאישה שחצתה כביש דרך כיכר (כנראה חשבה שהיא מכונית?) עצרתי והערתי לה שזה מאד מסוכן לחצות כך והסברתי לה שאין שדה ראיה למכונית שמגיעה בסיבוב!!
במקום להודות לי, היא התעצבנה עלי (!!!) שמי שלא בסדר זה אני!! ושאני אמורה לראות אותה!!
הזוי!!
נקודה נוספת- המודעות למצבים בעייתיים בכביש עולה כאשר יש רישיון נהיגה. ולרוב הציבור אין.
מאיפה להם לדעת שאור לבן מאחור- פירושו רוורס?? או שלנהג אין שדה ראיה טוב מצד מסוים? או מהירות תגובה וכד'...
מי שנוהג, יעשה טוב אם יסביר לילדים שלו דברים בסיסיים
ואחרון חביב:
שיעורי זהירות בדרכים.... אצל החילונים יש גם תכניות שמעלות את המודעות... ואצלינו- כמעט ואין. (לבנות יש קצת בבי"ס ולבנים מעולם לא שמעתי שלימדו את אחד הילדים שלי בחיידר)
תשאלו את הילדים שלכם איך עוברים כביש. ותופתעו (
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //