ממליץ רק על אדג'מקפיצה שרשור ישן...
איך אפשר להתקין אדג' אופליין?
כל הקישורים הנ"ל לא עבדו לי...
תודה!
כי זה צריך התקנה אונלייןממליץ רק על אדג'
אבל לא הבנתי למה לא להוריד ישר מהאתר שלהם?
מן הסתם אפשר להשיג אופליין אבל קחו בחשבון שבד''כ זה לא בטיחותי כי זה עבר פריצהכי זה צריך התקנה אונליין
והמחשב לא יכול להתחבר לאינטרנט
תנסו כאןכי זה צריך התקנה אונליין
והמחשב לא יכול להתחבר לאינטרנט
יש לך סינון של אתרוג או נטפרי?ממליץ רק על אדג'
אבל לא הבנתי למה לא להוריד ישר מהאתר שלהם?
הורד את Microsoft Edge: Windows, macOS, iOS ו-Android
הורידו את Microsoft Edge למחשב או לסמארטפון שלכם. חוו את דפדפן Edge החדשני עם בינה מלאכותית (במ"מ) במכשיר Windows, macOS, iOS או Android שלכם.www.microsoft.com
במחשב הזה יש לי נטפרייש לך סינון של אתרוג או נטפרי?
ניסית את זה?במחשב הזה יש לי נטפרי
אבל במחשב שעליו אני רוצה להתקין אין חיבור לרשת בכלל
זה קישור רשמי של מיקרוסופט להורדת Edge להתקנה אופליין:
אמנם כתוב שזה לעסקים, אבל גם אנשים פרטיים יכולים להוריד ולהתקין.הורדה ופריסה של Microsoft Edge לעסקים
הורד ופרוס את הגירסה העדכנית ביותר של Microsoft Edge לעסקים עבור הארגון שלך. קבל דפדפן ארגוני מהיר ומאובטח זה ב- Windows, Mac או Linux.www.microsoft.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים