רוצים דפדפן מהיר? נסו את האדג' החדש!

• הוסף לסימניות
מה זה אם...
תחפשו את הניק של ביל גייטס או של סאטיה נאדלה, הם מסתובבים פה הרבה בפורום...
הבנתי שסאטיה נאדלה משתמש המון בפורום 'איש את רעהו' תחת שם בדוי.....

• הוסף לסימניות
חוץ מללחוץ על 'הפעל' לא עשיתי כלום, והוא ייבא את הסימניות!!
גם אצלי.
והוא בטח לא שאל אותי מאיזה דפדפן לייבא את זה, אם כי יכול להיות שהוא מייבא מכרום, כי הוא דפדפן ברירת המחדל. רק שימו לב, שאת ההודעה הזו כתבו על ייבוא של סיסמאות, ולא סימניות, אבל אולי בכל אופן זה אותו דבר.

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את השוק..
אך לא יתכן שאחת מהנשים ה'בני ברקיות' שפה עובדת איפשהו במייקרוספט??
ואם כן? מה זה עוזר?
באותה מידה אפשר לשלוח להם דרך אפליקצית ה'משוב' כל מיני הערות...
זה היינו הך, התוצאה זהה.

• הוסף לסימניות
אם מייקרוסופט שומעים אותי....
הייתי ממליץ לכם לדאוג לכך שהאדג' החדש יתמוך בתוספים כמו בכרום.
זה אחד הדברים שהכי מקלים על השימוש ברשת.
[כמו כל חרדי אני יכול להשקיע שעות רבות בחיפוש, התקנת ולמידת תוספים רק בשביל לחסוך כמה שניות בגלישה אח"כ...]
ודאי שיש תוספים זה מופיע בתפריט מימין עם סמל כמו חלק של פאזל

• הוסף לסימניות
בגירסה הזאת (בילד 75) הוא כבר תומך בתוספים של כרום (אפשר להתקין ישירות מהחנות של גוגל או דרך קובץ CRX וכדו )
אבל נתקלתי בכמה תוספים שלא עובדים (ביוחד כאלה שבנויים של זיהוי / הרשאות של חשבון גוגל)
שלחתי להם והם ענו שזה מוכר להם ובשלבי פיתוח

• הוסף לסימניות
לא מצליח להתקין
מופיע לי:
upload_2019-4-22_22-38-8.png

• הוסף לסימניות
ואם כן? מה זה עוזר?
באותה מידה אפשר לשלוח להם דרך אפליקצית ה'משוב' כל מיני הערות...
זה היינו הך, התוצאה זהה.
משומה תחושתי הקבועה כי העצות הנמסרות דרך ה'משוב' מגיעות ישר לפח האשפה..
ובמדינתינו הזעירה הוכח כי P אינו ויטמין או תוסף תזונה, אלא מצרך הכרחי לחיי אדם..

• הוסף לסימניות
ובמדינתינו הזעירה הוכח כי P אינו ויטמין או תוסף תזונה, אלא מצרך הכרחי לחיי אדם..
זה לא נכון, יש להם תוכנות סינון שמסננות את הלא קשורות והכפולות וכדו' ומה שמקבל הרבה הצעות או הרבה דיווחי תקלות מגיע ליידים של עובדי מחלקת התמיכה שאמורים לקטלג את זה ולהעביר את זה למחלקה הרלוונטית בארצי או במרכז העולמי.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שהתכוונתי לומר.
גם אם משהו היה עובד שם, זה עוזר כמו לשלוח דרך המשוב, כלומר לא עוזר...

• הוסף לסימניות
מה שמקבל הרבה הצעות או הרבה דיווחי תקלות מגיע ליידים של עובדי מחלקת התמיכה שאמורים לקטלג את זה ולהעביר את זה למחלקה הרלוונטית בארצי או במרכז העולמי.
זה בוודאות?
זה מאד משמעותי.

• הוסף לסימניות
לכל אלו שבוכים על כך שכרום צורך הרבה משאבים,
שימו לב שיתכן והפעלתם הגדרות שונות כמו ג'ימייל לא מקוון וכד',
במקרים כאלו זה יושב על הזיכרון מטמון של הדפדפן,
ולכן יתכן שהוא צורך משאבים רבים.

• הוסף לסימניות
לכל אלו שבוכים על כך שכרום צורך הרבה משאבים,
שימו לב שיתכן והפעלתם הגדרות שונות כמו ג'ימייל לא מקוון וכד',
במקרים כאלו זה יושב על הזיכרון מטמון של הדפדפן,
ולכן יתכן שהוא צורך משאבים רבים.
אם ככה, הוא יצרוך את זה, גם כשהוא יהיה סגור...

• הוסף לסימניות
אגב, מי שרוצה להתקין גירסה לא מקוונת (offline installer) של edge החדש יכול להוריד מכאן:
https://32767.ga/edge/

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה