רוצים להיות בריאים, רגועים ומאושרים יותר? תתחילו לסרוג

• הוסף לסימניות
בדיוק תכננתי לשאול: איפה קונים צמר איכותי בזול (בירושלים)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;2122449:

אם יש לך אפשרות לקנות דרך האינטרנט אני ממליצה. בחום על חנות בשם גדיל שממוקמת באיזור חיפה.
יש להם מבחר ענק והמחירים שלהם (במיוחד המבצעים) יותר זולים מכל החנויות שאני מכירה בירושלים.
http://gdil.co.il

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמה;2123004:
אם יש לך אפשרות לקנות דרך האינטרנט אני ממליצה. בחום על חנות בשם גדיל שממוקמת באיזור חיפה.
יש להם מבחר ענק והמחירים שלהם (במיוחד המבצעים) יותר זולים מכל החנויות שאני מכירה בירושלים.
http://gdil.co.il

תודה, נראה טוב, אבל מה עלות המשלוח, את יודעת?

ועוד שאלה: צמר במבוק - זה רך נעים למגע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;2122449:

יש את שרה ברח' חגי.
לא יודעת אם זול אבל יש הרבה מבחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;2123171:
תודה, נראה טוב, אבל מה עלות המשלוח, את יודעת?

ועוד שאלה: צמר במבוק - זה רך נעים למגע?

צמר במבוק-סבתא שלי סורגת מטפחות רשת מהצמר הזו והוא פשוט מעולה -רך ונעים

• הוסף לסימניות
משלוח בדואר רשום נדמה לי משהו כמו 18 ש״ח
עם שליח עולה יותר

ובמבוק הוא צמר מהמם, מזכיר כותנה בנוחות של העבודה איתו, אבל הוא אפילו יותר רך ונעים למגע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה