עזרה רוצים להרוויח 1000 שח לשעה???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אנשים לא מוכנים לקחת זמר מתחיל, או לגור בפריפריה
עם זה אני מסכימה. קשה לעשות את הצעד הראשון, לקראת שינוי.
תמיד קל יותר עם המוכר והטוב.....

מכיון שהרוב גרים בב"ב, הם לא חושבים מה טוב להם, אלא מה אחרים עושים.
את ההצמדות שלך לבני ברק - פחות אהבתי....
לא חושבת שזו הדוגמא....

• הוסף לסימניות
עם זה אני מסכימה. קשה לעשות את הצעד הראשון, לקראת שינוי.
תמיד קל יותר עם המוכר והטוב.....

את ההצמדות שלך לבני ברק - פחות אהבתי....
לא חושבת שזו הדוגמא....
אני בני ברקית, ורק הבאתי אותה בתור דוג', את יכולה לבחור משהו אחר

• הוסף לסימניות
מכירים את הסיפור הידוע על ההוא שהלך ברחוב ופגש את פיקאסו הצייר הנודע לתהילה.
(נדמה לי, אל תתפסו אותי על השם אם כי הרעיון הוא שמשנה. . .)
חשב לעצמו: הנה לי הזדמנות פז, אבקש ממנו חתימה לצייר לי ציור קטן.
פיקאסו הסכים ברוחב לב. שרבט איזשהוא קשקוש המתקרא בימינו "אומנות אבסטקרטית"
בשולי שרבוטו (האבסטרקטי כאמור) חתם את חתימתו המסולסלת ואז נפנה לבקש תמורה הוגנת למאמץ בן הדקה.
נדהם האיש: ציור כה קטן ופשוט, שלקח לו פחות מדקה לצייר, עולה סכום כה אגדי?
נתחייך פיקאסו והסביר: אינך משלם לי על הציור. אתה משלם לי על החתימה המעידה כי צייר מפורסם שבנה את שמו והמוניטין שלו במשך שנים - צייר את הציור. בניתי את עצמי במשך שנים כדי להגיע לרמה שדקה אחת שלי תעלה הרבה כסף.
זהו הסיפור פחות או יותר. ולעניינו - כן, בואו נהיה כנים. יש אנשים שחתימה מסולסלת שלהם עולה אלפים ואולי יותר.
והם יושבים במשרד ממוזג. אתם משלמים להם על כל שנות הלימודים המיגעות שהשקיעו בהשגת תואר אחר תואר ובכתיבת מאמרים משמימים על מנת להגיע לתואר הנכסף הזה. יש גם אנשים שסוחבים משאות כבדים ועובדים במלאכת כפיים מייגעת 18 שעות ביממה תמורת 30 שקל לשעה. ויש אנשים שקיבלו כשרון, מתנה משמים,
הם לא נאלצו להשקיע הרבה, אין להם הוצאות, רק הכנסות. אז מה? כפי שהעבודה וההכנסה שלך משמים,
כך גם של האחרים בכל מקצוע שהוא. צאו כבר מהשקפת העולם הקומוניסטית הזו.
"בואו נחלק את הכסף שווה בשווה בין כולם ומי שמרוויח יותר שיתבייש לו"

• הוסף לסימניות
מכירים את הסיפור הידוע על ההוא שהלך ברחוב ופגש את פיקאסו הצייר הנודע לתהילה.
(נדמה לי, אל תתפסו אותי על השם אם כי הרעיון הוא שמשנה. . .)
חשב לעצמו: הנה לי הזדמנות פז, אבקש ממנו חתימה לצייר לי ציור קטן.
פיקאסו הסכים ברוחב לב. שרבט איזשהוא קשקוש המתקרא בימינו "אומנות אבסטקרטית"
בשולי שרבוטו (האבסטרקטי כאמור) חתם את חתימתו המסולסלת ואז נפנה לבקש תמורה הוגנת למאמץ בן הדקה.
נדהם האיש: ציור כה קטן ופשוט, שלקח לו פחות מדקה לצייר, עולה סכום כה אגדי?
נתחייך פיקאסו והסביר: אינך משלם לי על הציור. אתה משלם לי על החתימה המעידה כי צייר מפורסם שבנה את שמו והמוניטין שלו במשך שנים - צייר את הציור. בניתי את עצמי במשך שנים כדי להגיע לרמה שדקה אחת שלי תעלה הרבה כסף.
זהו הסיפור פחות או יותר. ולעניינו - כן, בואו נהיה כנים. יש אנשים שחתימה מסולסלת שלהם עולה אלפים ואולי יותר.
והם יושבים במשרד ממוזג. אתם משלמים להם על כל שנות הלימודים המיגעות שהשקיעו בהשגת תואר אחר תואר ובכתיבת מאמרים משמימים על מנת להגיע לתואר הנכסף הזה. יש גם אנשים שסוחבים משאות כבדים ועובדים במלאכת כפיים מייגעת 18 שעות ביממה תמורת 30 שקל לשעה. ויש אנשים שקיבלו כשרון, מתנה משמים,
הם לא נאלצו להשקיע הרבה, אין להם הוצאות, רק הכנסות. אז מה? כפי שהעבודה וההכנסה שלך משמים,
כך גם של האחרים בכל מקצוע שהוא. צאו כבר מהשקפת העולם הקומוניסטית הזו.
"בואו נחלק את הכסף שווה בשווה בין כולם ומי שמרוויח יותר שיתבייש לו"
אולי במקרה אתה שר בחתונות???
סליחה אבל לטפל ביוקר והפקעת השערים זה קומוניסטים???
למה בגמרא מצאנו תקנות למפקיעי שערים - ס"ה הם נולדו עם קצת שכל ועשו קרטל מה יש לא רוצה אל תקנה ותפסיק להיות קומניסט!!!
על מקצוע שבנ"א רכש והפך להיות פרופסור בעל שם עולמי נו מילא הוא עם מזל של עשירים
אבל כל אברך שיודע קצת לחנחנן בקולו מגיע לו להיותעשיר כי סתם כשבנ"א מחתן אין לו כח למלחמות
די תפסיקו להיות כאלו אנוכיים

• הוסף לסימניות
נכון מאד! לא מבינה את ההתעקשות של האנשים לגור בב"ב, זה הכל "תסמונת העדר" רוצים את הזמר הזה, כי כולם לוקחים, לא משנה שאת רוב הזמרים הייתי שולחת לעשות הסבה, הרבה רוצים ב"ב כי היא מה? די נמאס! אנשים לא חושבים מה הם רוצים אלא רק מה אחרים עשו.
אז תקראי שוב! אנשים לא מוכנים לקחת זמר מתחיל, או לגור בפריפריה, מכיון שהרוב גרים בב"ב, הם לא חושבים מה טוב להם, אלא מה אחרים עושים.
קודם כל הרוב גרים בחו"ל ולא בבני ברק!! אז מי שהולך אחרי הרוב שתהיה לו טיסה נעימה... :rolleyes:
ואנשים לא "מתעקשים" לגור בבני ברק כי אין להם מול מי "להתעקש".
הם פשוט מוכנים לשלם יותר כדי לקבל את היתרונות שבני ברק מביאה להם ומוכנים גם לספוג את החסרונות,
כל אחד ושיקוליו. ויתרונות יכול להיות גם משפחה וגם מוסדות לימוד. בהחלט.
ואם נמאס? אז אין בעיה, יש גוגל מפות ואפשר לבחור מקום אחר...
עוד לא ראיתי מישהו שגר במקום שגרים בו "הרוב"...זה טיעון מוזר ביותר.

ולפותח האשכול- שיהיה במזל טוב!
העולם מלא בהמון מצבים יש עוולות ויש פשע ויש עברות צווארון לבן ומנגד יש גם אנשים טובים והמון חסד.
ויש דברים שתיתקל בהם ותבין אותם וגם תתעצבן עליהם רק אחרי החתונה...
לא דומה עולמו של נשוי לרווק...
וטיפ-אל תנסה לתקן את העולם ואל תוציא אנרגיות על דברים שהם לא בשליטתך,
זה חבל וזה חסר תועלת...
תשתדל ותנסה להנות כמה שיותר מהמצב שאתה נמצא בו וזהו.
נכון, כואב על ההורים ועל ההוצאות, אבל במקום לבזבז כח על הכעס תשקיע אותו בתפילה ובקבלה טובה שתהיה להם פרנסה טובה בהרווחה, זה יעיל הרבה יותר!
מניסיון....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה