כללי רוצים להתקדם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1747153:
זה שיעור כחלק ממסלול עיצוב גרפי בפרוג, לא? ואם רוצים רק את זה?

זה חלק ממסלול עיצוב גרפי בפרוג
תנסי לפנות אליו.

• הוסף לסימניות
מה שבטוח אחד הסקרים המעניינים.

• הוסף לסימניות
גם עיצוב גלופות והגשתן לצינקוגרפיה זה נושא הנלמד (לפחות אצלי) בקורס הדפוס שהזכרתי לעיל.

• הוסף לסימניות
רק לא הבנתי למה מיועד הסקר הזה - האם בפרוג הולכים לעשות קורסים קצרים בתחומים הנ"ל או ש:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1746973:
אני חושבת שעבודה בבית דפוס אמורה לתת ניסיון עשיר הרבה יותר מלימוד תיאורטי.
לא בכל בית דפוס עוסקים בהשבחות, ולא כל בית דפוס שעוסק בכך יקבל לעבודה בלי ידע.
לדעתי זה ידע חשוב, יצירת קובץ עבור UV, אולי גם כללים הכרחיים בעבודה מול מדיות שונות (עשה ואל תעשה- מול נייר עיתון, דפוס אופסט וכו')
השאלה האם זה דבר שמצדיק קורס או שיש מספיק חומר על זה ברשת.

פתאום אני רואה כמה דברים אני רוצה ללמוד... :eek::D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1747135:
הייתי רוצה גם לשמוע על עיצוב גלופות החל משלב הרעיון ועד הביצוע הטכני בפועל וסגירה לדפוס, כולל הדמיה.

יש באתר של ורדיגר הדרכה מצוינת בשביל זה.
זוהי נישה הדורשת הרבה שפשוף והתמקצעות...

• הוסף לסימניות
עכשיו באמת, ייצא משהו מועיל מהסקר הזה?

• הוסף לסימניות
בתור אחת שהספיקה להבין את הראש של "ונתנו", אין דבר כזה "סתם סקר", שווה לחכות... :)

• הוסף לסימניות
מילה של דפוס:
תלמדו את נושא סגירת קבצים. משום מה זה נושא שנדחק ומזולזל בלימודי הגרפיקה וחבל.
מעטים הגרפיקאים המקצועיים באמת שיודעים לסגור כמו שצריך

• הוסף לסימניות
בהחלט!!!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה