• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

קמפיין התרמה רוצים לזכות בזיכוי 1000‏₪ לרכישות באתר שלי?

• הוסף לסימניות
ישיבת "זמרת הארץ" בה לומד בני, יוצאת בקמפיין גיוס המונים לצורך התבססותה והמשך קיומה.
לקחתי על עצמי לנסות לגייס לפחות 10,000‏₪ ואשמח שתהיו שותפים איתי בעניין.

בין כל מי שיתרום דרכי מעל 50‏₪ אני אערוך הגרלה על זיכוי של 1000‏₪ לרכישות* באתר שלי indesign.tips (כולל טקסטים, סקריפטים, לוחות שנה, מיני-קורסים וכו'). בין מי שיתרום מעל 200 ש"ח, הגרלה על השתתפות בקורס Indesign Expert בשווי 4500‏₪.
זה הלינק לתרומה: https://causematch.com/Zimrat-Haaretz/563872
מי שרוצה להשתתף בהגרלה, לשלוח לי צילום מסך של התרומה במייל indesign.tips @ גימייל וכו'.

הפרטים הקטנים:
* הזיכוי בתוקף לשלוש שנים
* אין צורך לנצל בפעם אחת, ניתן לחלק.
* בשום אופן לא יהיה החזר כספי
* הזיכוי הוא רק לרכישת מוצרים As Is (כפי שהם). מי שצריך התאמות אישיות לא יתאפשרו על ידי הזיכוי, אלא בתשלום נוסף.
* ניתן ואף מצוה לתרום ממעשר כספים
* ההגרלה תיערך בע"ה לאחר שאגיע ליעד, או בראש חודש ניסן.
* הזיכוי יהיה תקף גם למוצרים עתידיים בחנות האתר.
* סיכויי הזכייה גבוהים בהרבה מאשר בהגרלות אחרות כגון הלוטו, הטוטו ועזר מציון
* הזיכוי תקף רק למוצרים שנוצרו על ידי, ולא על ידי אנשים אחרים

תודה רבה ותבורכו מפי עליון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה