דרוש מידע רוצים לזכות בתלוש קנייה ע"ס 500 ש"ח? נסו את כוחכם.

• הוסף לסימניות
ועוד שמות שמתאימים לסופר:
"סופר-דופר"
"סופר-ייז"
"סופר קרוב"

• הוסף לסימניות
אנשים באמת חושבים שלשמו של הסופר תהיה השפעה כלשהיא בשיקול דעתם של הלקוחות.....
לא מצליח להבין למה ''שערי רווחה'' זה שם שמושך לקוחות, המחירים הם היחידים שמושכים, תשקיעו בזה.
ממש לא!
מחקרים קובעים ששם כן משפיע.
(אם לדוג' השם יכלול נטיה של 'זול', או משהו בסגנון של כולם באים [השפעת החברה-פסיכולוגית], הדבר ישפיע יותר.)

• הוסף לסימניות
ממש לא!
מחקרים קובעים ששם כן משפיע.
(אם לדוג' השם יכלול נטיה של 'זול', או משהו בסגנון של כולם באים [השפעת החברה-פסיכולוגית], הדבר ישפיע יותר.)
מחקרים מחקרים, מה יענו החוקרים על "רמי לוי שיווק השקמה", ממש משכנע..

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי קרית צאנז היא לא כ"כ 'קריה' ובטח לא של צאנז אם כבר יש שם הרבה בעלזא
אז לדעתי פחות להתמקד בצאנז
ובאמת אולי על משהו קצת קליל, קולע, קליט.

אז בכ"א ההצעה שלי-
סופהדרך

(בכל המשמעויות עם סלוגן טוב שכאן בסוף מוצאים הכל. סוף הדרך, לא מחפשים מקום אחר.... כמובן, זה לא מנוסח... לסלוגן צריך עוד 500 ;) )
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אגב, לי ידוע ששפע ברכת ה' שהיה במקום של הכי כדאי נסגר משום שמשרד הבריאות החליט שהמקום לא מתאים להיות סופר. אולי לא קיבלו רישיון עסק לאחר שהחליפו בעלות. אז אני לא חושבת שהסופר החדש יהיה ממש באותו מקום...

• הוסף לסימניות
למה להמציא את הגלגל מחדש?
לא שמעתם שהיום הסופרים הם ארגוני חסד?
הנה ההצעות שלי:
כאן חסד
שביל לחסד
פתחי ישועה

או לחילופין צרור ברכות ואיחולים
כגון:
שפע ברכת משה כל טוב מאושר לעד
וכן למר (זה המתחרה ממול)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה