בקשה רוצים לזכות ב-100 ש"ח ללא הגרלה? מוצאים סלוגן קצר וקליט ויכולים לזכות!

בלת"ק

בספר החיים

לכתוב טוב

חיים שיש בהם - הוצאה לאור

לאור העולם

הספר שלך - מא' עד ת'

מבראשית - כשאותיות הופכות לספר

המילים שלך - הספר עלינו

לגולשי פרוג היקרים, שלום!

אני צריך את עזרתם בבחירת סלוגן שילוה את המיתוג שלי בחתימה למייל, בכרטיס הביקור, ובמודעות וכו'.
כמובן שיש עדיפות לסלוגן קצר וקליט.

הסלוגן הנבחר יזכה את ממציאו ב-100 ש"ח ישירות לחשבון הבנק.
בנוסף תתקיים הגרלה על סך 50 ש"ח בין כל המציעים. כל הצעה מזכה בכניסה נוספת להגרלה.

תאריך אחרון להגשת הצעות ביום ראשון פר' עקב תש"פ (2.8.2020) בשעה 23:59.

מצו"ב כרטיס ביקור עם מקום ריק עבור הסלוגן.
צפה בקובץ המצורף 701240
רק עכשיו ראיתי את התחרות אז מקווה שתתן לי ארכה נוספת.
ומכאן לכמה רעיונות:
ידא אריכתא

מצרור דפים לספר מפעים

מדיו על דף לספר על מדף

להגשים חלום למציאות

מעט נובע לספר שופע

המוצלחים בעיני:

ספר ביד ומיד

עבודה בלתי נגמרת
לעובדה מוגמרת

החיים ו..[המוות] הספר ביד המקלדת....
חיים ערוכים....
איתך מהכתבים ועד לספרים
ובהלצה... מהקסת עד לבית כנסת
או שהייתי אומר ....מהקסת.. עד למדפסת

נערך לאחרונה ב:
הייתי מציע לערוך דירוג... (מאחד עד מאה ועשרים...)

תודה רבה לכל המציעים. עזרתם לי מאוד.
היה תענוג לראות איך כ"כ הרבה אנשים התגייסו לענין, חשבו, התעמקו, והקדישו מזמנם היקר בשביל להגיב כאן את הצעותיהם (מעל 200 הצעות).

לאחר שיקול מעמיק, נבחר הסלוגן המנצח 'מהקולמוס לדפוס' של @אריאל לוק.

@אריאל לוק , אתה גאון!

הזוכה המאושר בהגרלה הוא @חכימא.

הנכם מוזמנים לשלוח לי בפרטי את פרטי חשבון הבנק שלכם, כדי שאוכל להעביר לכם בהקדם את המגיע לכם בצדק וביושר.
מודעה מהקולמוס לדפוס.jpg

נערך לאחרונה ב:
ברכותי לזוכים
'מרעיון לַחשבון'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה