עזרה רוצים לסיים את הש''ס???

• הוסף לסימניות
מכיוון שפרוג הוא מקום טוב במיוחד להרים פרויקטים...
אני חושב שהיה מצוין אם מישהו היה מרים פרויקט ''מסיימים את הש''ס''
כלומר: מייל ששולח על בסיס יומי שיעור או שניים מוקלטים/כתובים בצורה תמציתית של הדף היומי כמו עיתון שחרית או מוזיקה במייל...
אני הייתי מאוד מעוניין להצטרף לכזה מייל...
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
https://chavra.co.il/
זה אתר של יהודי בשם הרב גינסברגר שמשקיע את כולו בהפצת תורה בכל דרך שהיא
היה לו לפני פורים כזה דבר הוא שלח כל יום צילום של דף גמרא עם שיעור מוקלט במסכת מגילה, מדהים...
יש בשולי האתר מספר טלפון שלו אני מניח שהוא ישמח להרים את הכפפה

• הוסף לסימניות
ובכן .... אין כאן אף אחד שיקח על עצמו את הזיכוי הרבים הזה??????

• הוסף לסימניות
אולי נשתמש עם אשכול זה למעקב יחד על לימוד הדף היומי. כל אחד יכתוב אם סיים ללמוד כבר היום את הדף היומי. מה אומרים?
וכמובן אם יהיו עוד רעיונות לעידוד הלימוד יהיה ניתן להעלותם כאן.

• הוסף לסימניות
וכמובן אם יהיו עוד רעיונות לעידוד הלימוד יהיה ניתן להעלותם כאן.
אם כבר, חשבתי על רעיון, לעשות כאן בפרוג פורום לדף היומי, מעין תת פורום מיוחד לזה, וכל יום יפתח אשכול חדש לדף היומי,
כל אשכול קרא בשם מסודר כגון "ח' טבת תש"פ - ברכות ב"
עם אפשרויות לדון לשאול ולקבל תשובות על הדף מכל החברים הלומדים יחד את אותו הדף...
תוכל להכניס בו שאלות אמריקאיות על הדף ;)
יוכלו להכניס טבלאות לסיכום וכל מיני צילומים של דברים המסייעים ללומדים.
אולי אפי' להכניס צילום הדף של אותו יום בתחילת האשכול...

לדעתי זה יכול לרוץ!

אולי נשתמש עם אשכול זה למעקב יחד על לימוד הדף היומי. כל אחד יכתוב אם סיים ללמוד כבר היום את הדף היומי. מה אומרים?
אם כבר, באשכול כאן ניתן להעלות רעיונות לשיפור, ותפתח אשכול חדש ונקי לדבר עצמו

• הוסף לסימניות
מכיוון שפרוג הוא מקום טוב במיוחד להרים פרויקטים...
אני חושב שהיה מצוין אם מישהו היה מרים פרויקט ''מסיימים את הש''ס''
כלומר: מייל ששולח על בסיס יומי שיעור או שניים מוקלטים/כתובים בצורה תמציתית של הדף היומי כמו עיתון שחרית או מוזיקה במייל...
אני הייתי מאוד מעוניין להצטרף לכזה מייל...
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
יש הרבה פרוייקטים דומים
החל ממנוי בדוא"ל על מגיד שיעור מסויים בקול הלשון

ופורטל הדף היומי https://www.daf-yomi.com/dafYomi.aspx
https://www.daf-yomi.com/content.aspx?PageId=251
שם אגב, בעל האתר מאוד שמח לקבל כל הצעה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה