רוצים לעצור את המרוץ? לשבור את השגרה?

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זהו.......... היה זכור לי שהקיר ליד הוילון היה צבוע בצבעי ירוק ותכלת בהירים עם שובך....

עכשיו אני מבינה לאן זה נעלם....

יישוב טוב!

• הוסף לסימניות
יש פה זכרון טוב לחברה!
פעם היא כתבה שהיא עברה דירה והוילונות כבר עברו לדירה החדשה.

• הוסף לסימניות
האם רלוונטי לשבועות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;1277079:
זהו.......... היה זכור לי שהקיר ליד הוילון היה צבוע בצבעי ירוק ותכלת בהירים עם שובך....

עכשיו אני מבינה לאן זה נעלם....

יישוב טוב!

השובך לא נעלם הוא חזר בקיר סמוך ולכן לא רואים את זה בתמונה;)

אני רואה שיש כאן כמה שיודעים בדיוק מה הולך בבית שלי בלי לבקר:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1277188:
האם רלוונטי לשבועות?

אם את רצינית יש אפשרות שכן, אבל לסגור איתי על זה מוקדם.

• הוסף לסימניות
אני שמחה שעברת לדירה מרווחת יותר ממה שספרת לי.... :)
מתי זה קרה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1277242:
אני רואה שיש כאן כמה שיודעים בדיוק מה הולך בבית שלי בלי לבקר:D
עולם השיתוף!!!! שיתפת בתמונות.... אז הנה לך!!:):):)

• הוסף לסימניות
עדיין פנוי לשבת הקרובה:)

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה