רוצים לעקוץ אותי??? עריכה: זהירות אתר מכירות הונאה וגניבה!!!!!

• פותח הנושא ELO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תכלס, הם לא עונים לי לפניות שלי.
נראה לי שאגיד קדיש...
רק למי אני מדווחת על הנוכלים האלו?

• הוסף לסימניות
מטבח עץ!
חלום של הבת שלי:(
מישו הזמין וקיבל?

• הוסף לסימניות
בכל אופן, התקשרתי לישראכרט ולהם היה ברור שאני צריכה לבטל את הכרטיס.
מעניין אם המשלוח יגיע אלי :rolleyes: קניתי המון דברים במחירים ממש זולים...
לא הבנתי, ישראכרט אמרו לך לבטל, וביטלת למעשה?
אם לא, את בבעיה... ואם כן, איך יגיע משלוח?

• הוסף לסימניות
הבעלים של הדומיין רשום על כתובת ומספר טלפון בפולין עם כתובת מייל רנדומלית שנוצרה על ידי שירות מייל זמני חינמי. זה וודאי הונאה.
Screenshot_20200921-172947~2.png

• הוסף לסימניות
באתר truecaller זה
1600698792948.png

• הוסף לסימניות
ELO

יש לך עדכון במקרה?
החבילה כמובן לא הגיעה וכצפוי לא עונים לפניות שלי.. פניתי למוקד מערך הסייבר כמו שהציע @נתל'ע וזאת תשובתם:
1600795630312.png

והמסקנות שלי,
לעולם אל תקנו באתר שאין עליו שום מידע ופידבקים ואל תהססו לבטל את כרטיס האשראי בעסקה חשודה.
אני ב"ה ביטלתי בזמן, אבל מי יודע מה היה קורה אם הייתי מחכה קצת...:(

• הוסף לסימניות
זה פשוט סיפור הזוי
אתר שלם עובד עדכני וכ'
ו-כ-ל-ו-ם- מפחיד!!

• הוסף לסימניות
בדקתי את העניין
וזה הונאה!!!
אנא היזהרו!
לא להתקרב כלל!
דחוף עשינו שם הזמנה ועכשיו גניבה באשראי של 2000 שח בחול יכול להיות שזה מהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה