למסירה רוצים לקבל במתנה גיפט קארד 200 של מועדון דרים קארד?

• הוסף לסימניות
חברת האשראי לאומי קארד השיקה שיתוף פעולה חדש עם מועדון דרים קארד להנפקת כרטיס אשראי משותף.
מתנת הצטרפות היא גיפט קארד בסך 200 שקל לקניות בחנויות דרים קארד ( פוקס,ללין, מנגו וכו..) המתנה היא ללא תנאים והגבלות ואותיות קטנות... עוד לפני שמשתמשים בכרטיס כבר אפשר לנצל את ההטבה.
הכרטיס אשראי שנה ראשונה ללא דמי כרטיס - בסיומם אפשר להתקשר ולבקש להאריך את הפטור או לבטל את הכרטיס.
מי שמעוניין/נת ניתן לשלוח לי בפרטי שם ת.ז. ומס' פלפון ונציג של לאומי קארד יצור קשר להנפקת הכרטיס וקבלתו עד הבית.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להזמין דרך האתר של לאומי?

• הוסף לסימניות
והאותיות הקטנות??

• הוסף לסימניות
אין ממש אין.
חברת האשראי מעוניינת יצאה בשיתוף.פעולה ומעוניינת לעודד אנשים להנפיק. בדיוק כמו שכרטיס של יש נותן מתנת הצטרפות 180 שקל.
מתנה של 200 שקל היא שווה ממש.
למי שאין חבר מועדון בדרים קארד יש עלות של 70 שקל חד פעמית להצטרפות אך מקבלים עוד 100 שקל במתנת ההצטרפות.

• הוסף לסימניות
כל אחד יכול להצטרף??

• הוסף לסימניות
יש סכום מינימום של שימוש חודשי בכרטיס ?

• הוסף לסימניות
אם יש גם לי וגם לבעלי כ. אשראי לאומי קארד

האם ניתן לקבל את ההטבה לכל כרטיס בנפרד?

מקווה שהבנתי נכון...

• הוסף לסימניות
לי יש כרטיס דרים קארד מה אני צריכה לעשות כדי לקבל את ההטבה?
לעשות אשראי לאומי קארד?
ואין שום שום התחיבות.-בטוח?
ואז אפשר לבטל ולא מחויבים לכלום?
אני פשוט רוצה להיות ברורה

• הוסף לסימניות
לי יש כרטיס דרים קארד מה אני צריכה לעשות כדי לקבל את ההטבה?
לעשות אשראי לאומי קארד?
ואין שום שום התחיבות.-בטוח?
ואז אפשר לבטל ולא מחויבים לכלום?
אני פשוט רוצה להיות ברורה
להעביר לי בפרטי שם משפחה ת.ז. ונייד ויחזרו אליך.
אין שום התחייבות.
אפשר לבטל מתי שרוצים.
לא מחוייבים לכלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה