למסירה רוצים לקבל במתנה גיפט קארד 200 של מועדון דרים קארד?

• הוסף לסימניות
מי עוד מעוניין/נת.
שווה מאד. גם המתנה גם ההטבות
מי אמר אני ולא קיבל?

• הוסף לסימניות
העברתי דרכך פרטי התקשרות.
כנראה שהתקשרו כשלא הייתי זמינה, כי שמעתי הודעה בתא הקולי...
יש אפשרות לקבלת שיחה חוזרת?

• הוסף לסימניות
בדקתי.
ניתן לממש עד חודשיים מיום הפעלת הכרטיס. שזה 5 ימי עסקים לאחר קבלת הכרעיס - בד"כ
בפוקוס אמרו לנו שאפשר לשלם על סכום קטן בכרטיס ולקבל את היתרה בזיכוי בתוקף חצי שנה כמובן שאז מוגבלים רק לאותו סניף

• הוסף לסימניות
אפשר שיהיה גם כרטיס של "יש" וגם כרטיס של דרים כארד, או שבעצם זה אותו כרטיס?

• הוסף לסימניות
בדקתי.
ניתן לממש עד חודשיים מיום הפעלת הכרטיס. שזה 5 ימי עסקים לאחר קבלת הכרעיס - בד"כ
על הכרטיס שלי כתוב להתקשר למס' טלפון מסוים כדי להפעיל את הכרטיס. וזה לא מופעל מעצמו.

• הוסף לסימניות
על הכרטיס שלי כתוב להתקשר למס' טלפון מסוים כדי להפעיל את הכרטיס. וזה לא מופעל מעצמו.
אם כתוב אז צריך להתקשר להפעיל.

זה תלוי בכמה גורמים.
בד"כ כשכרטיס נמסר עם שליח הוא מופעל אוטומטית. אם מקבלים בדואר צריך להתקשר להפעיל.

• הוסף לסימניות
איך זה עובד עם המסגרת אשראי?
יודעת להגיד?

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס דרים קארד אבל אין לי כרטיס אשראי,
אני אוכל לעשות לאומי קארד..?

• הוסף לסימניות
אגב, אחרי הצטרפות
הבנתי שניתן לממש את ההטבה רק חודשיים מיום ההצטרפות
האם נכון?
אם כן - כדאי לציין לטובת המצטרפות החדשות

בפוקוס אמרו לנו שאפשר לשלם על סכום קטן בכרטיס ולקבל את היתרה בזיכוי בתוקף חצי שנה כמובן שאז מוגבלים רק לאותו סניף

זאת אומרת שזה לא כמו כרטיסי הדרים כארד שאפשר להשתמש באותו כרטיס בכמה סניפים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה