רוצים לקבל משחק לילדים בעלות כמעט אפסית?

• הוסף לסימניות
יש לך איך לרכוש מאמזון?
אם כן - אשמח לפניות באישי
הרעיון הוא שמתבצעת רכישה ואני מחזירה את הכסף בפייפל או בהעברה בנקאית - איך שתרצו
כך שבסופו של דבר עלות המוצר היא כמעט חינמית (מי שמקבל בפייפל סופג את עמלות פייפל ותו לא)

משתלם, לא? :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וכי למה את מחזירה? את לא רוצה להרוויח? (לא בציניות, רוצה לדעת)

• הוסף לסימניות
זה מוצר חדש, אני צריכה להביא אליו כמה מכירות באופן יזום כדי לקדם אותו

וגם לקבל ביקורת (סקירה) על המוצר
(יכולה לכתוב בשבילכם אם מתקשים בכתיבה באנגלית)

• הוסף לסימניות
איזה מוצר? אם זה רלוונטי יכול בהחלט להיות שכן

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת לשמוע פרטים.

• הוסף לסימניות
אני שולחת לכל מי שכותב.
סה"כ הקצבתי 20 יחידות לחלוקה.. זה יחולק בשיטת כל הקודם זוכה
אני לא שולחת באישי לינק, כי אני רוצה לתזמן את הרכישות. פשוט תודיעו לי אם מעוניינים לרכוש את המוצר ואשלח לכם לינק כשאסתדר עם התזמון

רק קחו בחשבון - אני מכסה את עלות המוצר בלבד.
בתוך ארה"ב מי שיש לו חשבון פריים - לבדוק אם יש הסטוריית קניות של 50 דולר ומעלה, אחרת זה לא יתן לכם להשאיר לי סקירה
אם כבר קניתם בעבר תמיד אפשר לקחת את פריים לנסיון ולאחר מכן לבטל

כשאני שכחתי לבטל וגיליתי חיובים אחרי חצי שנה - אמרתי להם שרציתי לבטל וזה לא בוטל, אז אמזון מעצמם החזירו לי רטרו את כל הסכום ששילמתי (למרות שהיו הזמנות על חשבון הפריים ולא שילמתי משלוח. אבל הנציג פשוט נתן לי חזרה הכל)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע גם אני.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה