רוצים נופש?

• הוסף לסימניות
עבודה - טקסטורה, חומרים, תאורה, רנדור, פוסט.
הא.. גינון וטיפוח :) (כמעט הכל)

קבצים מצורפים

• שכונת נופש.jpg
    1.5 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מדהים

הדשא איך? שיער של ויריי או טקסטורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1164104:
מדהים

הדשא איך? שיער של ויריי או טקסטורה?
תודה רבה,
הדשא שיער של ויריי, שמתי במפה של האורך, טקסטורה של נויז, ושחקי עם הערכים של השחור והלבן.

• הוסף לסימניות
בכל זאת הערה קטנה:
העלים של העץ דקל טיפה הורסים - נראים כמו פלסטיק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1164116:
בכל זאת הערה קטנה:
העלים של העץ דקל טיפה הורסים - נראים כמו פלסטיק...
אינני חושב כך, אבל אשמח לשמוע במה הייתה משנה אותם?
אולי אם אשנה, אוכל לראות את ההבדל.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! בנוגע להערה לגבי העלים של הדקל, סביר להניח שמפת טקסטורה של עלה ישפר את התוצאה. העלים נראים עם צבע אחיד מדי.

• הוסף לסימניות
אינני חושב כך, אבל אשמח לשמוע במה הייתה משנה אותם?
גם הצבע אחיד וגם הצורה שלהם "מושלמת מדי" (בולט בייחוד בדקלים המרוחקים). לא הגיוני שכל הענפים יהיו במרחקים שווים זה מזה, ובאותה צורת עיקול בדיוק.

ואם יורשה לי עוד הערה ממש קטנטנה: הפרחים הקטנים על הדשא מפוזרים בצורה אחידה מדי. אני חושב שנכון יותר לרכז חלק מהם בקבוצות קטנות.

אני רוצה להדגיש - ההערות הקטנוניות הללו שייכות רק בגלל שהעבודה ממש מרשימה ונראית טוב! כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, על הערות, אני שמח לקבל הערות.
לשם כך נועד הפורום ;):D
בכלליות, מכיון שלענ"ד הפורום נועד לשפר אחד את השני, אשמח לשמוע כל הערה,
אין זה אומר שבהכרח צריך לקבל את הדברים, אבל....
לענייננו, הפרחים על הדשא לא מפוזרים באופן אחיד,
לקחתי פרח אחד מכל מודל (פרח לבן לחוד ופרח סגול), ופיזרתי אותם בשטח די גדול, לאחר מכן עשיתי להם גרופ ואת הגרופ, שכפלתי ופיזרתי וסובבתי, באופן שלא ייראה אחיד, ועל פני השטח, הכנסתי קבוצה בתוך קבוצה.
כל קבוצה כ - 20 פרחים.
לגבי עלי הדקלים, אני שומע, למרות שלמעשה הטקסטורה שלהם אינה אחידה, יתכן שצריך בפוטושופ, להבליט את השוני בין הצבעים.
לעיתים בשל אור היום, ישנם פרטים, שנעלמים או מקבלים בהירות ומטשטשים (דרך אגב לכן בחרתי טקסטרות כהות לשימשיות ולקירות שפונים לכיוון השמש).

שוב תודה על הערות, בבקשה, תמשיך :)

• הוסף לסימניות
אם אתה כ"כ מבקש...
נראה שהכיסאות האדומים "מונחים" על הדשא, צריך לגרום להם להראות מושקעים/מכוסים מעט בדשא.
ואין על העבודות שלך!! הם מדהימות!

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!!!!!!
לאחרונה אתה מפגיז עבודות אחת אחת!

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
וואו! איזה יופי!

בקטנה. קצת יותר בהיר (אפי' קצת שרוף) היה מוסיף לתחושת הקיציות שנדרשת לחופש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1164467:
בקטנה. קצת יותר בהיר (אפי' קצת שרוף) היה מוסיף לתחושת הקיציות שנדרשת לחופש.
:D
שח"ו לא יתפתח כאן עוד דיון :cool::D
בצחוק. תמשיך להעיר, אני אוהב את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה