רוקבוקס לנגני MP3 כשר ללא רדיו

יש היום איזה נגן (חוץ מסאנדיסק) שתוכנת רוקבוקס פועלת עליו, אני מתכוין לכל הנגנים החדשים שיצאו לשוק לאחרונה
תודה רבה.

כבר אתמול ניסיתי ולא היה
זגם אם אני מכניס תיקיית fm...ממקום אחר ומדליק את מה שיש שם, הנגן נתקע.

לא מה שידוע לי
אבל למה בתפריט אני לא רואה את זה ?
בהחלט מוזר עד לא ייתכן.
תנסה עוד פעם עם הקבצים שהבאתי לך למעלה לשינוי הגדרת הרדיו
(הסבר: קובץ ההגדרות של הרטקבוקס ניתן לעריכה, בשורה האחרונה מופיע איזה תפריטים יוצגו, ביניהם יש את הרדיו אותו ניתן להוסיף/להסיר, בקבצים שהבאתי לך יש שינוי של השורה בה מגדירים את התפריט)

אין אופציה לשמיעת רדיו. בנוסף, עם התקנת הרוקבוקס גם בתוכנה המקורית מוסר הרדיו.
למי שיודע אפשר תמיד להוסיף את הרדיו לרוקובוקס
מכיר בחורים שעשו את זה ואף משגיח לא עלה על זה
ורק בהפעלה עם לחיצה על כפתור שמאלה מופעל הרוקבוקס עם מגוון האפשרויות הקיימות בו.
יש לי לנגני קליפ פלוס וזיפ בהפעלה ישירה
אין דרך להסיר את הרוקבוקס בZIP??
יש כנס לכאן
טוב לדעת שמומלץ לעשות בכל תקופה ניקוי וירוסים
בנגנים הישנים - קליפ+ וזיפ הניקוי הרגיל לא עוזר בגלל שיש כמה מצבי USB וכמו שהמחשב לא קולט שירים שהכונסו ע"י מצב USB 1 כך הוא לא קולט וירוסים
אולי יבוא מישהו מהמומחים ויגיד שזה כן עוזר
על כל פנים לא ידוע לי על כזה דבר
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה