רוקבוקס לנגני MP3 כשר ללא רדיו

• הוסף לסימניות
איך אני מקלף את הרוקבוקס מנגן סאנסה ZIP -בגירסאות הקודמות במקרה שהייתה מוחק את ה=תייקית הרוקבוקס ומכניס שוב את הקובץ של השידרוג תוכנה הרוקבוקס היה נעלם
הפעם זה לא עובד
מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1075409:
איך אני מקלף את הרוקבוקס מנגן סאנסה ZIP -בגירסאות הקודמות במקרה שהייתה מוחק את ה=תייקית הרוקבוקס ומכניס שוב את הקובץ של השידרוג תוכנה הרוקבוקס היה נעלם
הפעם זה לא עובד
מה עושים?

אין דרך להסיר את הרוקבוקס בZIP??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פנה אלי במייל הרשום בחתימתי.

• הוסף לסימניות
איך פותרים ג'ברייש בסנדיסק מישהו יודע ?

• הוסף לסימניות
מה זה קשור לאשכול הזה? הכוונה לרוקבוקס?
מה הכוונה ג'יבריש?
אפשר תמונה?

• הוסף לסימניות
להווי ידוע שלרוקבוקס עם כל מעלותיו יש לו חסרון ענק
כוונתי לזה שאפשר להעתיק מהכרטיס לנגן וכן להיפך ובנגן "זיפ" שהוא צבעוני אפשר לראות סרטים ולמרות שזה בגודל מזערי זה לא מונע מבחורי ישיבות לעשות את זה...
וידוע לי שבאחד הישיבות נהיה מזה תעשיה שלמה שכל אחד העביר לחברו עד שהישיבה עלתה ע"ז ואסרו לבחורים להחזיק את הנגן "זיפ"
לכל הבחורים שאין להם אפשרות לסרטים בצורה רגילה זה מהווה תחליף "מצוין"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אם הבנים;1091725:
כוונתי לזה שאפשר להעתיק מהכרטיס לנגן וכן להיפך

זה יכול לחסוך לי זמן. איפה נמצאת האפשרות הזאת?

• הוסף לסימניות
לחיצה ארוכה על הקובץ עם הלחצן האמצעי (המרובע) נפתח תפריט ובו אפשרויות גזור העתק שנה שם ועוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מצאתי גזור. אבל איך אני מגיע לכרטיס כדי להדביק עליו?

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד...

• הוסף לסימניות
האם יש על רוקבוקס והתוספות זכויות?

• הוסף לסימניות
לא, הוא קוד פתוח.

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד

יש לי שני נגנים, על הקליפ זה בעברית ועל הזיפ גם כשאני בוחר בהגדרות עברית זה לא מתחלף

למישהו יש פתרון

• הוסף לסימניות
הכנסה מחדש של תיקיית .rockbox

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה