רוקבוקס לנגני MP3 כשר ללא רדיו

• הוסף לסימניות
רוקבוקס לסנסה פיוז יש למישהו ?

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מוסיפים שורה לתפריט הרוקבוקס? (הפניה לקובץ או תיקיה)

• הוסף לסימניות
יש לך גם רוקבוקס עם רדיו ושלא יהיה בסאנדיסק רדיו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקאי123;1765705:
יש לך גם רוקבוקס עם רדיו ושלא יהיה בסאנדיסק רדיו?

זה הכי פשוט לעשות,
פשוט להוריד את הגירסה הרגילה מהאתר של רוקבוקס ולהכניס את הקושחה שנמצאת פה באשכול יחד עם התיקייה המקורים שהורדה מאתר רוקבוקס ולהכניס את שניהם לנגן.
וכן אתה יכול כל פעם שתרצה למחוק את התיקייה של הרוקבוקס שקיימת בנגן ולהחליפה בתיקייה אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1765766:
זה הכי פשוט לעשות,
פשוט להוריד את הגירסה הרגילה מהאתר של רוקבוקס ולהכניס את הקושחה שנמצאת פה באשכול יחד עם התיקייה המקורים שהורדה מאתר רוקבוקס ולהכניס את שניהם לנגן.
וכן אתה יכול כל פעם שתרצה למחוק את התיקייה של הרוקבוקס שקיימת בנגן ולהחליפה בתיקייה אחרת.

אכן כן,

ויש גירסאות שאפשר גם ברוקבוקס להסיר מתצוגת הקבצים את הרדיו ולגשת אליו בצורה אחרת

• הוסף לסימניות
למישהו יש אולי קישור ישיר להתקנה שלו (לא הקובץ אלא ההתקנה)?

• הוסף לסימניות
יש משהו שיכול לעזור לי בזה
הוא לא הולך לי
הקובץ של ROCKBOKS זה יש לי בנגן אבל אני לא יודע מה לעשות עלה
בבקשה מי שיכול לעזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתן כהן2;1939426:
יש משהו שיכול לעזור לי בזה
הוא לא הולך לי
הקובץ של ROCKBOKS זה יש לי בנגן אבל אני לא יודע מה לעשות עלה
בבקשה מי שיכול לעזור

אין משהו שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
שמת את הקובץ בנגן במצב USB של MSC?

• הוסף לסימניות
הפעלת את המכשיר ע"י לחיצה על כפתור ההפעלה + הכפתור השמאלי?

• הוסף לסימניות
כן
ואם אפשר לשלוח לי את מס' המייל שנוכל להתכתב מיד

• הוסף לסימניות
איך ביצעת שינוי טכני למצב ההפעלה??

איך שינית \ ערכת את קובץ הקושחה???.
שידלק רק בלחצן השמאלי??
תודה אם תענה לי!:p

• הוסף לסימניות
ומה קרה?
אם בכלל לא עלה רוקבוקס- נראה שלא הותקן מנהל האיתחול!.
ואם עולה ויש בעייה טכנית אחרת, מהי??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה