רוקמת חלומות לחדרי ילדים

• הוסף לסימניות
וואואו איזה אומנות!!!
כל יצירה שווה התייחסות בפני עצמה.
איזה יצירתיות, והדיוק, והאסתטיקה.
תצליחי!

• הוסף לסימניות
וואו
חלומי ביותר!
כל אחד יפה מהשני
המשקפופר המתולתל פשוט מתוק :)

מידי פעם היא עושה יום לעסקים קטנים במחיר ממש נחמד, יכול להיות שווה לך את ההשקעה.

בכוונה חלק מהבדים לא לגמרי

נדיר
כמה לוקחים על דבר כזה?
אענה בפרטי

• הוסף לסימניות
יוהו זה יפה!
אהבתי את המשחק עם השיער-הוא נראה אמיתי!!!
את מוכשרת ברמות!
איפה למדת?
את עושה סדנאות?
התגריתי ממך ללמוד את זה...
לא למדתי
אני רוקמת מגיל צעיר ושיכללתי בעצמי כמה תכים
בעבר לימדתי סדנא בסמינר חרדי (מי שמזהה )
אולי אעשה חוג דיגיטלי כי פרונטלי פחות מסתדר

• הוסף לסימניות
סימניה עם הקדשה אישית

IMG_5966.jpeg
IMG_5968.jpeg

• הוסף לסימניות
אני הראשונה בסדנא !
נשמח שתקדמי את זה אני מהופנטת ..

• הוסף לסימניות
רק עכשיו רואה את התמונות!
ווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווו!
עוצר נשימה!
חייבת ללמוד ממך כמה טיפים...
יש לך אולי הסרטות של שיטות עבודה? מוכנה לשלם לך.....
אני מבינה שקורס דיגיטלי לא קיים לך עדין אז אולע תחליף כל שהוא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה