רותי רותי, איזה כיף היה להכיר אותך!!!

• הוסף לסימניות
רותי ינאי מוקדש באהבה:)

אז אחרי שהתאוששתי מהצילומים עם השובבים שלי (לא ידעתי שהם כאלה:eek:...)
אני יכולה לומר בפה מלא שאת צלמת מיוחדת מכל הבחינות!
בלי יותר מידי מילים מפוצצות, כי כל הסטייל שלך עדין ונקי...
רק אומר:

הצילום המקצועי והחשיבה על כל הפרטים

התאורה, הזוויות, והסטיילינג המשלים

הנינוחות, והיחס לכל מצולם

יוציאו בע"ה את האלבום המושלם!

ובשבילכן נשאר לי רק להמליץ בחום!!!

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת להודעה של מאנטרטיקה, הייתי אצלה ונהניתי עד הגג, סבלנות חיוך, בקיצור צלמת לעניין!!
(רותי אם את רוצה לדעת מי אני תשלחי לי בפרטי...)

• הוסף לסימניות
מאנטרקטיה אני סמוקה לגמרי...
מי את שטח פרטי-שלחי לי מייל מהר!

• הוסף לסימניות
כל מילה אמת!!

מצטרפת להנ"ל בחום

עונג של תמונות!!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת,
הייתי עם האחיינים שלי, והיה להם פשוט תענוג גדול!!
ואיזה תמונות היא הוציאה מהגברבר הקשוח שלנו!!!
רותי, את אלופה!!!

היתה לי חוויה לראות אותך מצלמת אותם:p
תודה! תודה! תודה!
רחלי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה