רות בת רחל מלכה לרפו"ש

• הוסף לסימניות
יום השבת - לרפו"ש

• הוסף לסימניות
חיה רות בת רחל מלכה לרפו"ש

בשעה זו מוסיפים לרות שם.
חיה רות בת רחל מלכה.
הניתוח בעזרת השם בעוד שעה. בשעה שבע לפי שעון ישראל.
אנא הרבו תחינה לפני שוכן מרומים.

• הוסף לסימניות
ב"ה. חיה רות כבר אחרי הניתוח.
תזכו למצוות על כל התפילות.

• הוסף לסימניות
שמעתי שצריך להמשיך להתפלל
א-י

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;677596:
שמעתי שצריך להמשיך להתפלל
א-י
צריך עוד הרבה תפילות. ומן השמים ירחמו.

• הוסף לסימניות
מא-מה
פתאום נודע לי שאני מכירה אותה.
היא פשוט מיוחדת. עדינה ואצילית...
וכ"כ צעירה
חייבים לקרוע את השמים כדי להציל אותה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;677896:
מא-מה

פתאום נודע לי שאני מכירה אותה.
היא פשוט מיוחדת. עדינה ואצילית...
וכ"כ צעירה
חייבים לקרוע את השמים כדי להציל אותה...

תפילות מועילות.
ומדהים לראות כמה אנשים מתפללים ומקבלים על עצמם.
שימי לב שהוסיפו לה שם:חיה רות בת רחל מלכה לרפואה שלמה

• הוסף לסימניות
מי זו האשה? עד היום התפללתי עליה בכל תפילה ומקום ובכל פעם תהיתי מה שלומה. ברוך דיין האמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קול-התור;1015763:
מי זו האשה? עד היום התפללתי עליה בכל תפילה ומקום ובכל פעם תהיתי מה שלומה. ברוך דיין האמת.

השם שלה הוא רות בינדר, אלוני מהבית
אשה צעירה אמא לילד בן 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה