בקשת תפילה רות ויקטוריה בת תהילה רובידה תינוקת בת שנה וחצי במצב קשה!- נשפך עליה מים רותחים..

• הוסף לסימניות

קיבלתי במייל
אני מצטמררת כשאני כותבת את זה, מצטמררת ודומעת כל הזמן...
אני יודעת שכבר הלב של כולנו חלש מלשמוע צרות, אבל אני יודעת שאם מתפללים ומכירים את הסיפור התפילה נראית אחרת.

בערב החג נשפך על אחיינית שלי- בת של אחי, מים רותחים (הילדה בת שנה וחצי), 80 אחוז מגופה כוויות, עדיין אי אפשר לשער את גודל נזק הכוויות , כי עסוקים בלייצב את מצבה, היא בטיפול נמרץ, מורדמת ומונשמת, במצב קשה.
חום גופה וסטורציה עולים ויורדים כל הזמן, היא מעוותת וכמעט ללא עור...

מי שיכולה בשבת זו להגיד שיר השירים לרפואת רות ויקטוריה בת תהילה רובידה
או ולהגיד תהילים לרפואתה, בלינק המצורף,
או כל התחזקות אחרת בכל תחום שהוא.

1621517669610.png

1621517745821.png

• הוסף לסימניות
הקפצה.

• הוסף לסימניות
אמאלה
אמאלה
אמאלה.....

אני אגיד בלי נדר.
רפואה שלימה
תבשרי בשורות טובות

זעזעת את נשמתי...
יש לי ילד בגיל הזה... כולי צמרמורותתתתת...

• הוסף לסימניות
אמאלה
אמאלה
אמאלה.....

אני אגיד בלי נדר.
רפואה שלימה
תבשרי בשורות טובות

זעזעת את נשמתי...
יש לי ילד בגיל הזה... כולי צמרמורותתתתת...
אין לי מידע ממקור ראשון
אשמח שלמי שיש ידאג לעדכן בכל אופן אני מבקשת כל הזמן שיעדכנו אותי..

• הוסף לסימניות
איפה פחד!!
רפואה שלמה! ובשורות טובות!!
קראתי..
ואני בעז"ה אומר שיר השירים מחר..

• הוסף לסימניות
קראתי, רפואה שלמה ובשורות טובות!!

• הוסף לסימניות
קראתי רפו"ש

• הוסף לסימניות
אוי, מסכנה קטנה!
זה פשוט נורא
קראתי, שתהיה לה רפואה שלמה בקרוב וללא סבל וייסורים.

• הוסף לסימניות
מתפללים ומקווים, רפו"ש בקרוב.

• הוסף לסימניות
אמאלההההה
רפואה שלימה בקרוב!!!
מתפללת!!!
תבשרו טוב!!

• הוסף לסימניות
רפואה שלמה בקרוב!!

• הוסף לסימניות
תחזור הביתה בקרוב בזכות התפילות !!!! אלוקים כל יכול ,אסור לשכוח !! וכי יפלא ממנו להחזירה הביתה בקרוב?????? עוד תפילות עוד חיזוקים ,ברכות, שמירת הלשון ,ונראה ניסים בעז"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה