רזולוציה גבוהה מידי...

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

במחשב שאני משתמש הרזולוציה האופטימלית היא 3840X2160, כשאני מנסה להגדיר רזולוציה נמוכה יותר המערכת נראית ממש גרוע.

דא עקא, שמספר תוכנות לא יודעות להתאים את עצמן לרזולוציה כל כך גבוהה, כך שבפועל התפריטים שךהם הופכים להיות קטנים ברמה בלתי נסבלת בעליל.

הבעיה העיקרית שלי היא בפוטושופ שאני בקושי מצליח לראות על מה אני לוחץ.

למישהו יש עצה? האם ישנה אפשרות להגדיר את גודל הפקדים בפוטושופ?

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (5).png
    ‏‏צילום מסך (5).png
    KB 119.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
בעיית ה4K הידועה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2417260:
בעיית ה4K הידועה...

אין עצה ואין תבונה?

(מה הטפשות הזו לדחוף טכנולוגיה שלא מתאימה לשימוש נורמלי? העיקר לדחוף למחשב את הטכנולוגיה הכי הכי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;2417329:
אין עצה ואין תבונה?

(מה הטפשות הזו לדחוף טכנולוגיה שלא מתאימה לשימוש נורמלי? העיקר לדחוף למחשב את הטכנולוגיה הכי הכי...)

ככה זה כל התחלה של טכנולוגיה, תגיד תודה שהמסך שלך לא 8K!!

• הוסף לסימניות
איזו מערכת הפעלה יש לך?
אפשר להגדיר את גודל הטקסט ברירת מחדל, וגם את גודל הסמלים, אולי פוטושופ יהיה מושפע מזה.

• הוסף לסימניות
זה נכון שיש הרבה תוכנות ישנות (כמו CS6 - הערה בהמשך ) שלא תומכות ב DPI SCALING של הוינדוס 8.1 וה 10.

פתרונות
1. גירסאות CC החדשות (אני זוכר בוודאות מה 2015 אבל נדמה שגם קצת קודם) תומכות מצויין
2. אם ה CS6 שלך מעודכן יש עידכון לרוב התוכנות שמסדר
3. ניתן להוריד ידנית את הרזלוציה של המסך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;2417371:
איזו מערכת הפעלה יש לך?
אפשר להגדיר את גודל הטקסט ברירת מחדל, וגם את גודל הסמלים, אולי פוטושופ יהיה מושפע מזה.

ניסיתי כבר את כל הדרכים האפשריות בווינדוס 10

נכתב ע"י bris;2417653:
זה נכון שיש הרבה תוכנות ישנות (כמו CS6 - הערה בהמשך ) שלא תומכות ב DPI SCALING של הוינדוס 8.1 וה 10.

פתרונות
1. גירסאות CC החדשות (אני זוכר בוודאות מה 2015 אבל נדמה שגם קצת קודם) תומכות מצויין
2. אם ה CS6 שלך מעודכן יש עידכון לרוב התוכנות שמסדר
3. ניתן להוריד ידנית את הרזלוציה של המסך

אוקיי נבדוק את עניין העדכון.
לגבי הורדה ידנית של הרזולוציה, ניסיתי להוריד אבל שום מצב לא נראה נורמלי לעבודה עם המחשב. אפשר אמנם לשנות כל פעם כשמשתמשים בפוטושופ, אבל זה לא ממש נוח.

תודה בכל מקרה!

• הוסף לסימניות
פוטושופ CC החדש עובד אחלה אפילו עם 5K

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה