רזולוציית לתמונת RAW בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אחרי שאני מעבדת בחלון הRAW בפוטושופ, פותחת את התמונה כרגיל לעיבוד נוסף,
התמונה נהפכת ל240 DPI ולא 300DPI -
למה?
האם אני צריכה לפתוח כל תמונה ולשנות אותה?

• הוסף לסימניות
[אני רק אעדכן פה, שלא תבזבזו מילים. היא פנתה אלי בפרטי וכבר הסברתי לה.]

• הוסף לסימניות
רבקה.כל הכבוד!!!!!!!!!!!!
תמיד עוזרת בכיף !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;1027522:
רבקה.כל הכבוד!!!!!!!!!!!!
תמיד עוזרת בכיף !
התלבטתי אם לכתוב את זה, כי זה לא היה בקטע של להשוויץ או משהו. סתם כי אם הייתי יושבת עכשיו וכתבת פה פירוט של הנושא הזה כשבעצם פותחת השרשור כבר הסתדרה בפרטי - זה היה מבאס. אז רציתי לחסוך את זה מעוזרים פוטנציאליים אחרים...

בכל מקרה, בכיף. בכללי לשאר השואלים - מעדיפה לענות על שאלות על גבי הפורום, לא בפרטי, כי ככה גם אחרים רואים את התשובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1027523:
התלבטתי אם לכתוב את זה, כי זה לא היה בקטע של להשוויץ או משהו. סתם כי אם הייתי יושבת עכשיו וכתבת פה פירוט של הנושא הזה כשבעצם פותחת השרשור כבר הסתדרה בפרטי - זה היה מבאס. אז רציתי לחסוך את זה מעוזרים פוטנציאליים אחרים...

בכל מקרה, בכיף. בכללי לשאר השואלים - מעדיפה לענות על שאלות על גבי הפורום, לא בפרטי, כי ככה גם אחרים רואים את התשובה.

תודה רבקה! באמת אין על העזרה שלך!!!
התמונות כבר בהדפסה... וזו הסיבה שהצקתי לך גם בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה