רזולוציית מסך

• פותח הנושא sld
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מסך LCD "20 , והרזולוציה שלו השתבשה.
אני מנסה לשנות ברזולוציית מסך, וזה לא מסתדר על אף אחד מהם.
המסך חורג מהקצוות ברוחב שלו, ומתחת שורת המשימות יש פס שחור שכאילו אינו חלק מהמסך.
(לדג' אם אני עושה עיגול סימטרי הוא לא מראה לי בתור עיגול אלא בסטייה יותר לאליפסה)

מקווה שאני מובנת,
ואשמח מאד לקבל עזרה,
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך.

• הוסף לסימניות
עד עכשיו המסך היה בסדר גמור, רק היום כשפתחתי את המחשב - היו היה משובש.
ואיך אני משיגה את הדרייבר של הכרטיס מסך להתקין?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הורדתי דרייבר, יש איזה סיכון בהתקנה שלו?
וגם אם עד עכשיו היה בסדר המסך, יש סיכוי שזה יעזור?

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אם הדרייבר שהיה עד היום תקין לחלוטין אז ייתכן שבמסך עצמו השתנו הגדרות, חפשי במסך עצמו אפשרות של סידור תצוגה אוטומטי.
ברוב המסכים ישנו כפתור AUTO שעושה זאת לבד...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
קלעת בול לבעיה, הסתדר לי עכשיו עם לחצן AUTO

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
בפעם הבאה אומרים שהילדים שיחקו עם הכפתורים שעל המסך, וחוסכים כאב ראש לכולם...
אני שמח שהסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה