רזולצית מחשב נייד מומלצת

• הוסף לסימניות
משהו רוצה להביא לי מחשב נייד ממשרד שנסגר, ויש לי אפשרות לבחור בן מחשב עם מפרט חזק מעבד i5-6440HQ וכונן SSD 256 GB אבל עם רזולציה של (1366x768)
או מחשב כזה אבל עם כונן רגיל 500 GB אבל עם רזולציה של (1920x 1080)
השימושים שלי הם גרפיקה אינדזיין אלוסטרייטר ופוטושופ, האם הרזולציה הגבוהה היא הכרחית בשביל גרפיקה?
תודה על המענה,

• הוסף לסימניות
הקפצה, בסוף לא ישאר לי כלום, מה אומרים המומחים כאן
תודה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
שאלה טובה

האמת שאפשר להחליף את שני הפריטים , גם מסך וגם כונן
אבל בדכ קל יותר להחליף כונן רגיל ל SSD

לכם הייתי הולך על ה 1920X1080 ומשדרג ל SSD
(בהנחה כמובן ששאר הפרטים זהים)

• הוסף לסימניות
תודה,
כך עשיתי,
וד"א 'שאלת בור' להחליף מסך הכוונה פיזית את כל המסך, או שיש איזה כרטיס או מוח ששם נמצא הרזלוציה ורק אותה מחליפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;n5021564:
תודה,
כך עשיתי,
וד"א 'שאלת בור' להחליף מסך הכוונה פיזית את כל המסך, או שיש איזה כרטיס או מוח ששם נמצא הרזלוציה ורק אותה מחליפים?

החלפת כל המסך,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה