נכתב ע"י קטיפתית;1063631:אשמח לכל פיסת מידע.
אם אצליח להשיל מעלי 4 ק"ג לחודש כבר היה שווה.נכתב ע"י טובה;1064744:הייתי, רזיתי, שיטת חיים מאוד נורמלית . ירידה איטית ובטוחה, (לא ממש מתאים למי שמחפשת דיאטת "כאסאח")
האם יש לה קבוצות גם בב"ב או רק בברכפלד? איך ניתן ליצור קשר לפרטים?נכתב ע"י תמי1;1063976:יש לי חברה בברכפלד שהולכת אליה
נראה לי שזה מאוד אישי, תלוי בהרבה דברים.נכתב ע"י קטיפתית;1064806:אם אצליח להשיל מעלי 4 ק"ג לחודש כבר היה שווה.
נראה לך שזה ילך שם, או שזה נקרא כבר "כאסאח"?
נכתב ע"י ckuh;1064840:אכן, רזי המידות הוא אחד הפרוייקטים שאני גאה בהם מאוד.
אני תמיד שמחה כשמגיעים פרוייקטים שהמוצר עצמו הוא מצוין ורמת שביעות הרצון בו גבוהה.
ברזי המידות 96% היו מרוצות או מרוצות מאוד. 97% ימליצו לחברותיהן לבוא. 87% יבואו פעם נוספת.
על השאלה ממה את הכי מרוצה ברזי המידות ענו 63% מהיחס האישי.
על השאלה האם את מאמינה שתגיעי למשקל היעד שלך ענו 89% בחיוב.
* הנתונים הם מתוך סקר משוב שנערך בקרב בנות הקבוצה לפני כשנה.
נכתב ע"י EC;1065041:אם זה כ"כ עובד,למה לבוא פעם נוספת?
כן.נכתב ע"י קטיפתית;1065903:שמעתי שאחרי שמגיעים למשקל הכבוד זה בחינם. נכונה השמועה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הלוואי והייתי לינאר, אונמר הביואר, אפיק הפקות ועוד 4 משתמשים7 //