רחל רפפורט - מאמנת מליקווד - מישהי שמעה אותה פעם?

• הוסף לסימניות

אשמח לקבל חוות דעת.

יש לה עכשיו אירוע השקה של הספר החדש שלה + תוכניות. ורוצה לדעת אם שווה להשקיע על זה 160 ש"ח. (+ נסיעות, מחוץ לירושלים)
זה אמור להיות השקעה של "נופש" בשבילי, וחשוב לי לדעת אם זה יענה לי על הצרכים.

תודה!

קבצים מצורפים

• פרסום חזק - גליון 325-1.png
    פרסום חזק - גליון 325-1.png
    KB 148.5 · צפיות: 81
  • הוסף לסימניות
הייתי במפגש אחד שלה לפני שנתיים,
אישה מדהימה!!!
נותנת המון אנרגיות

בתכנית שלה, היא מפעילה את המשתתפות
עם הדגמות חיות מתוך הקהל
במטרה להפעיל כל אחת לשינוי פנימי עצמי
אז-
אם את מחפשת סוג של תכנית צפיה
זה ממש לא זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;n4992376:
הייתי במפגש אחד שלה לפני שנתיים,
אישה מדהימה!!!
נותנת המון אנרגיות

בתכנית שלה, היא מפעילה את המשתתפות
עם הדגמות חיות מתוך הקהל
במטרה להפעיל כל אחת לשינוי פנימי עצמי
אז-
אם את מחפשת סוג של תכנית צפיה
זה ממש לא זה...

תודה, עזרת לי.
אני דווקא אשמח לתוכנית עם השתתפות... כך שזה נשמע די מתאים.

• הוסף לסימניות
מכירה מקרוב שתיים שהשתתפו במפגשים וסדנאות שלה.
מיוחדת מיוחדת!!!
השיטה שלה, הגישה, האמפטיה, מוצלחת מאוד מאוד!
בהחלט מומלץ! ויש גם הרבה סיפורי הצלחה!!

• הוסף לסימניות
הערב מיועד לגיוס לקוחות לתוכנית המרוחבת ויש שיווק מאד מאד אגרסיבי במהלכו לרכוש תוכניות. אם לא מתכוונים לזה כדאי לשקול את ההשתתפות מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ELFISH;n4992730:
הערב מיועד לגיוס לקוחות לתוכנית המרוחבת ויש שיווק מאד מאד אגרסיבי במהלכו לרכוש תוכניות. אם לא מתכוונים לזה כדאי לשקול את ההשתתפות מראש

לא חושבת שאת צודקת.
זאת לא השיטה שלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ELFISH;n4992730:

ברור נוסף שעשיתי עכשיו...
שאלתי את אחת מאלה שהשתתפו בסדנאות שלה, היא לא הבינה על מה את מדברת. בכל סדנא שלה היא מביאה כלים מקצועיים ברמה שלא מכירים כאן בארץ, ומקפידה שהכול יהיה מעשי ושכל משתתפת תצא עם כוח ועם חשק ואפילו עם כלים לקום ולעשות. נכון שמי שרוצה יכולה לרכוש מוצרים נוספים שלה, (שהמטרה שלהם היא אותה מטרה), אבל השיווק לא תופס מקום ובטח לא אגרסיבי !!!

• הוסף לסימניות
מצטערת שזו היתה החויה שאני נחשפתי אליה. עם נשים צעירות שחזרו הביתה אחרי שטיפת מח לקנות תוכנית מורחבת (רק עד מחר במחיר מיוחד רק למי שהשתתפה בסדנה היום וזה ישפר את החיים וככה תרוויחו יותר וכו' וכו' ) ורק אחרי "חושבים" עם כאלה שלא היו שם הבינו שעשו עליהם מכבש שיווקי נהדר.

וסופרלטיבים של "כלים מיוחדים שאין בארץ" רק עושים יותר רושם של שיווק אגרסיבי, סתם בהערת אגב

• הוסף לסימניות
לא הייתי אצלה,
אבל ממישהי שמכירה התרשמתי שזה לא נכון, וממש לא במטרה שיווקית.
כלומר ברור שהיא רוצה להתפרנס, אבל היא לא עושה את זה בדרך שיווקית,
אלא יש לה מה לתת, והיא פשוט נותנת את זה.
אני חושבת שהתרשמת לא נכון, או שאת מדברת על מישהי אחרת.

• הוסף לסימניות
ברור שאנשים לא עובדים בחינם...
יש לה באמת שיטה ייחודית

זה מייל שקבלתי ממנה-
תביני מהדברים את הסגנון:

שלום לך,

האם קרה לך לאחרונה שרצית מאוד משהו וחיכית "להזדמנות"?
מה קרה קודם: ההזדמנות הגיעה, או שהרצון שלך הצטרף לסל המחזור?...
פעמים רבות קורה לנו שאנו חשות רגע של התעוררות ורוצות לעשות פעולה ספציפית, אך נראה לנו שעד שלא תגיע הזדמנות - לא נוכל להתקדם.
מה אפשר לעשות כדי להגשים רצונות?
קבלי כלי עוצמתי מתוך הספר החדש 'קדימה':

"אם שום הזדמנות אינה נוקשת – תתקין דלת"​, כך אמר

​ ​מילטון ברל​.

הזדמנות היא דבר חמקמק, מפציעה לרגע ונעלמת. תפסת אותה? היא שלך! נתת לה להמתין - והיא איננה...

לעתים ההזדמנות פשוט מופיעה ולא צריך לרדוף אחריה או להשקיע מאמץ, אנרגיה ומחשבה, אך תמיד צריך לדעת לזהות אותה ולבחור אם לנצל אותה.

עכשיו תורך: לכדי את ההזדמנות שלך

שלב א'

האם יש לך משהו שאת רוצה מאוד?

אילו צעדים מעשיים עשית כדי להשיג זאת?

בדירוג של 1 עד 10 (1-ממש לא, 10-מאוד) כמה את עדיין מעוניינת להשיג מטרה זו? ___

אם דירגת 1 עד 6, החליטי שאינך רוצה יותר את המטרה הזו, ותני לה ללכת. סיימי עמה בלבך ועברי לדף הבא.

אם דירגת 7 ומעלה – הסבירי למה את רוצה את זה? (ה'למה' לא פחות חשוב מה'מה').

שלב ב'

דמיון מודרך:

עצרי. עצמי את עינייך ודמייני את עצמך כבר 'שם' כשהשגת את מטרתך. איך את נראית? איך את מרגישה? מי מסביבך? מה מאחלים לך? מה הקולות והמראות שסביבך? הרגישי בכל חושייך ש'יש לך את זה'. פקחי את עינייך.

בשבועות הקרובים ארבי להזדמנויות שונות, שבסייעתא דשמיא יעזרו לך להגשים את חלומך.

​ו...
שמחה לבשר לך על ההזדמנות הראשונה - בשבילך!
זה הולך לקרות עוד מעט: באווירה קסומה מול הכותל המערבי ייערך ערב מרתק ומעצים עם רחל רפפורט, בתכנית סוחפת

​כמו שאתן רגילות לה!
במפגש תחווי מקרוב תרגילים מרתקים שימקדו את מטרותייך ויעניקו לך אומץ ואנרגיה לצאת לדרך; תשמעי על נשים כמוני וכמוך שכבר 'עשו את זה' ושסיפוריהן מופיעים בספר החדש 'קדימה'; ותיהני מתיאטרון פלייבק אמנותי שישקף סיפורים מתוך הקהל.

תצאי עם הרבה כוח, אומץ וכלים מעשיים לתפוס את הזדמנויות חייך!

רחל רפפורט​

• הוסף לסימניות
שמעתי מנשים שהיו שם שזו חוויה עצמתית ונדירה בפני עצמה, בלי קשר לתכנית מורחבת או לא.
הן אפילו לא הזכירו את זה....

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהגיבה ועזרה לקבל החלטה, מי שהתעניינתי בשבילה היתה בסופו של דבר - ומאד נהנתה! אז שתדעו לפעם הבאה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
משהי יודעת איך אני מגיעה לכתובת המייל שלה?

• הוסף לסימניות
היי, אני אשמח לקבל מידע עליה, על הספר שלה או איך מצטרפים לרשימת תפוצה שלה?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה