רחמי שמיים. קיבלתי הודעות פרטיות למייל מנביל וסטפן. מה זה?

• הוסף לסימניות
הגיעו לי למייל 2 הודעות ובכותרת שמי הפרטי באותיות לטיניות.
רבוע כתום ובו כתוב באנגלית ובעברית:
יש לך הודעות פרטיות מהחברים שלך ומתחת ארבעה מלבנים:
סטפן, נביל ועוד שניים עם שמות קשים לקריאה.
ועוד בנימוס רב כתוב גם:
בברכה: צוות ZPORIA.
בתור בנאדם מהוגן חסמתי מיד את האפשרות לקבל שטויות שכאלה.
אבל מה זה, למען ה' והאם אין אפשרות למנוע דברים כגון דא מראש?

• הוסף לסימניות
כן גם אני מקבלת כאלו מיילים בזמן האחרון מZPORIA הזה
אבל דווקא בשם חברות שלי
גם אני לא יודעת מה זה...

• הוסף לסימניות
אל תלחצו על זה! אני כבר לא זוכרת מה זה בדיוק אבל זה לא טוב בשבילנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;991460:
אל תלחצו על זה! אני כבר לא זוכרת מה זה בדיוק אבל זה לא טוב בשבילנו.
עכשיו קיבלתי מה הכוונה לא ללחוץ?? לא להכנס בכלל?
איך חוסמים בג'ימייל? אני לא יודעת כי עד עכשיו לא הייתי צריכה

• הוסף לסימניות
זורפיה (באנגלית: Zorpia) הינה רשת חברתית הפופולרית בעיקר בהודו ובסין, המשתמשת בשיטות לא אתיות כגון דואר זבל, הונאה והתחזות על מנת לצרף משתמשים חדשים.
החברה, שנוסדה בדצמבר 2003 בידי ג'פרי נג, ממוקמת בהונג קונג ומורכבת מצוות המונה כ-30 עובדים.
זורפיה ידועה לשימצה בשליחת "מסרים אישיים" חוזרים ונשנים לאנשים שאינם רשומים באתר, על ידי שימוש לא הוגן ברשימות תפוצה, הנאספות על ידי לחיצה על קישורים בהודעות, המזמינות את הנמען לקרוא הודעה שנשלחה לו כביכול על ידי אדם המופיע ברשימת התפוצה שלו.

כנראה מישהו שהתגלגל לידיו מייל שלך, ניסה לצרף לעצמו חברים, על פי רשימת אנשי הקשר שלו, ואת במקרה הופעת שם. או אולי סתם התחזות עלובה כזאת או אחרת.

• הוסף לסימניות
אני רואה ומתעלמת.
יש אפשרות לחסום כל מייל המגיע מהכתובת הנ"ל ישר לפח.
בתוך הג'מייל יש שורת חיפוש ואפשרות סינון.

• הוסף לסימניות
זאת חברה שמתלבשת על כתובת מייל ואוספת משם את כל האנשי קשר שלהם.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להסיר את עצמי מרשימת התפוצה
אבל לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991468:
זורפיה (באנגלית: Zorpia) הינה רשת חברתית הפופולרית בעיקר בהודו ובסין, המשתמשת בשיטות לא אתיות כגון דואר זבל, הונאה והתחזות על מנת לצרף משתמשים חדשים.
החברה, שנוסדה בדצמבר 2003 בידי ג'פרי נג, ממוקמת בהונג קונג ומורכבת מצוות המונה כ-30 עובדים.
זורפיה ידועה לשימצה בשליחת "מסרים אישיים" חוזרים ונשנים לאנשים שאינם רשומים באתר, על ידי שימוש לא הוגן ברשימות תפוצה, הנאספות על ידי לחיצה על קישורים בהודעות, המזמינות את הנמען לקרוא הודעה שנשלחה לו כביכול על ידי אדם המופיע ברשימת התפוצה שלו.

כנראה מישהו שהתגלגל לידיו מייל שלך, ניסה לצרף לעצמו חברים, על פי רשימת אנשי הקשר שלו, ואת במקרה הופעת שם. או אולי סתם התחזות עלובה כזאת או אחרת.

החכמתנו! גם אני מקבלת כל פעם כאלה מסרים. מוחקת, מתעלמת אבל גם לא מבינה מאיפה זה בא אלי... ומה זה אומר...:eek: אימאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;991477:
ניסיתי להסיר את עצמי מרשימת התפוצה
אבל לא הצלחתי

אוי! ברגע שלחצת שם את כבר בפנים חזק.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
zorpia :(

לי היתה תקופה שקיבלתי מהם הרבה מיילים, לחצתי שוב ושוב על שאני לא מעונינית להצטרף
ויום אחד השתחררתי...
מקוה שלא יהיה עין הרע ;)

• הוסף לסימניות
אני מקבל ד"שים מהרבה פרוגים דרך זורפיה.
כנראה זה באמת לא משנה להם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;991468:

אבל מה הרווח שלהם מזה?

• הוסף לסימניות
דווחי על ספאם.
ויותר לא תראי מהם מייל אחד.
(אין צורך ליצור מסנן מיוחד- הג'ימייל יעביר את כל המיילים ישירות לספאם)

(ברגע שהרבה אנשים יסמנו אותם כדואר זבל הם יגיעו לכולם בתור ספאם.).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה