מצלמות עדשות וציוד טכני רחפן-אישור הטסה

• הוסף לסימניות
מאיפה אפשר לבקש אישור להטסת רחפן?
והאם מותר להטיס ביו"ש?

• הוסף לסימניות
אסור להטיס וזה פרצדורה ענקית להגיש בקשות ככה משהו שמטיס רחפן מטעם ישוב חברון להטיס אמר לי (אבל בק"ס מותר להטיס)

• הוסף לסימניות
אסור להטיס וזה פרצדורה ענקית להגיש בקשות ככה משהו שמטיס רחפן מטעם ישוב חברון להטיס אמר לי (אבל בק"ס מותר להטיס)
מעניין כי כשאלתי את החילים ביוש הם אמרו שזה קשור לרבשצ והרבשצ אמר לי שככל הידוע לו מותר,
אבל זה בחירה שלי מה לעשות והוא אמר שלפעמים הורידו רחפני משחק
ולפעמים לא עשו כלום
אני לא העלתי מעל 40 מטר כי פחדתי ולא קרה כלום[הטסתי מתחת 40 מטר]

• הוסף לסימניות
מעניין כי כשאלתי את החילים ביוש הם אמרו שזה קשור לרבשצ והרבשצ אמר לי שככל הידוע לו מותר,
אבל זה בחירה שלי מה לעשות והוא אמר שלפעמים הורידו רחפני משחק
ולפעמים לא עשו כלום
אני לא העלתי מעל 40 מטר כי פחדתי ולא קרה כלום[הטסתי מתחת 40 מטר]
בנחיתה של טראמפ גם הטסתי נמוך כי זה היה קצת קרוב לשדה תעופה ופחדתי שיפילו לי
אבל בשומרון מפילים אלא אם כן יש אישורים

• הוסף לסימניות
בירושלים מותר להטיס רחפן?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בירושלים מותר להטיס רחפן?
בעיקרון היה כתוב שצריך לבקש מהמשטרה אישור בזמן העצרת. בזמן רגיל חלק גדול מהעיר מותר לטיסה. אזור העיר העתיקה אסור וכנ"ל אזור הכנסת.
האם יפילו את הרחפנים מעל העצרת? אני לא יודע ואני לא לוקח אחריות על זה

• הוסף לסימניות
השאלה ממי אפשר לבקש אישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה