עזרה רחפן תמונות מצורף תמונה

• הוסף לסימניות
יש לי רחפן עם מצלמה ואני לא מצליחה לראות ולהוציא התמונות.
הוא לא מתחבר למחשב בשום צורה.
גם ב WI FI זה לא כ"כ מצליח (אולי אני לא יודעת)
בכל אופן צירפתי תמונות של הרחפן מי שיוכל לעזור לי יבורך בכל הברכות אני כבר הרבה זמן תקועה עם זה. תודה מראש

קבצים מצורפים

• IMG_2829.JPG
    IMG_2829.JPG
    2.5 MB · צפיות: 56
  • IMG_2830.JPG
    IMG_2830.JPG
    2.4 MB · צפיות: 51
  • IMG_2831.JPG
    IMG_2831.JPG
    2.2 MB · צפיות: 52
  • הבטרייה.JPG
    הבטרייה.JPG
    2.3 MB · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע?
איפה גדולי המחשבים כאן?

• הוסף לסימניות
יש מקום להכניס כרטיס זיכרון קטן?

• הוסף לסימניות
מישהו בכל אופן? רוצה להושיע אותי?

• הוסף לסימניות
אולי יש דיסק שסופק ביחד עם הרחפן, להתקנת תוכנה לחיבור הרחפן למחשב דרך הוויפי

• הוסף לסימניות
אולי יש דיסק שסופק ביחד עם הרחפן, להתקנת תוכנה לחיבור הרחפן למחשב דרך הוויפי

לא.
אבל כשאני מדליק הרחפן ליד המחשב, ה WI FI מזהה איזה חיבור חדש, אבל כשאני מתחבר לזה הוא מתנתק מהחיבור הרגיל ואז כאילו אין אינטרנט והוא לא יכול להתחבר?
יש אפשרות להתחבר למס' חיבורים? תודה
אולי זה הפיתרון?1

• הוסף לסימניות
אמור להיות לך כניסה לכרטיס זיכרון שם הוא שומר את התמונות...

• הוסף לסימניות
יש לי רחפן עם מצלמה ואני לא מצליחה לראות ולהוציא התמונות.
הוא לא מתחבר למחשב בשום צורה.
גם ב WI FI זה לא כ"כ מצליח (אולי אני לא יודעת)
בכל אופן צירפתי תמונות של הרחפן מי שיוכל לעזור לי יבורך בכל הברכות אני כבר הרבה זמן תקועה עם זה. תודה מראש

זה נראה רחפן ממש חובבני...

• הוסף לסימניות
יש לי טלפון של מישהו שיוכל לעזור בתשלום סימלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה