רטיבות, מה עושים?

• הוסף לסימניות
מדובר בדירה שמאז שנבנתה יש רטיבות באחד החדרים.
הקבלן נסה כבר לתקן בכל מיני צורות ושום דבר לא עוזר.
פשוט כל האזור שמסביב לחלון ומתחתיו רטובים - ממש נוזל מים, כך גם
הקיר מצד אחד של החלון והקיר הפינתי לו.
אולי משהו יודע על רעיון לסיבה, או לפתרון. פשוט כל הארון על הקיר ההוא
רטוב מבפנים ונוצר עובש....
חשבתי שאולי החלון לא אטום טוב. יתכן שזו הסיבה?!
תודה!

• הוסף לסימניות
תחפשי או שתשאלי בפורום בניה ושיפוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מדייקת;1147128:
מדובר בדירה שמאז שנבנתה יש רטיבות באחד החדרים.
הקבלן נסה כבר לתקן בכל מיני צורות ושום דבר לא עוזר.
פשוט כל האזור שמסביב לחלון ומתחתיו רטובים - ממש נוזל מים, כך גם
הקיר מצד אחד של החלון והקיר הפינתי לו.
אולי משהו יודע על רעיון לסיבה, או לפתרון. פשוט כל הארון על הקיר ההוא
רטוב מבפנים ונוצר עובש....
חשבתי שאולי החלון לא אטום טוב. יתכן שזו הסיבה?!
תודה!

ייתכן שזו הסיבה וייתכן שלא,
אני סובלת מאותה בעיה כמוך - ושנה שעברה חשבנו שזו בעייה בחלון שלא נסגר מספיק טוב.
סדרו את זה, (כי הסגירה באמת לא היתה הרמטית) והנה השנה שוב שלוליות...
בעז"ה אמורים לבוא לבדוק לנו את זה, אם יהיה ממצא מענין אעדכן אותך.

• הוסף לסימניות
אם זה מנחם אותך גם אנחנו סבלנו מאותה בעיה שנה שעברה (למרות שזו דירה משופצת מלפני 3 שנים) והחלונות חדשים וסגורים הרמטיים
אבל כל הקיר המערבי של כל הבניין (הישן) רטוב , אמרו שזה מהרוח שמעיפה את הגשם...
בקיץ בעלי אטם משהו ובינתיים השנה ב"ה לא נרטב נראה...

• הוסף לסימניות
אצלי הקיר הצדדי הרטוב הוא לא קיר חיצוני הוא קיר תפר בין שני בנינים.

• הוסף לסימניות
יש רטיבות שנוצרת מהחלון.
אם זה קיר יתכן שהקיר לא אטום וחודר גשם. ניתן לאטום את זה מבחוץ ע"י התזה של חומר אטימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1147181:
יש רטיבות שנוצרת מהחלון.
אם זה קיר יתכן שהקיר לא אטום וחודר גשם. ניתן לאטום את זה מבחוץ ע"י התזה של חומר אטימה.

גם את זה כבר עשו השנה, ואין שום שינוי.

• הוסף לסימניות
כל הבית שלי כך:(
'יודעי דבר' אמרו לי שאם כל חלונות הבית סגורים הרמטית ונוצרים אדים על החלונות העסק מתרטב.

יש משהו?

• הוסף לסימניות
בשביל מה הזעתי שיקום פורום בניה ושיפוצים?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1147748:
כל הבית שלי כך:(
'יודעי דבר' אמרו לי שאם כל חלונות הבית סגורים הרמטית ונוצרים אדים על החלונות העסק מתרטב.

יש משהו?

גם לי אמרו שזו הסיבה. אבל מילא מה שרטוב מתחת לחלון וסביבו, הענין הוא שכל הקיר ליד החלון רטוב (ורק מצד אחד) וגם הקיר הצמוד לקיר של החלון. בקיצור פשוט הזוי, כל הארון שלי רטוב מבפנים......

• הוסף לסימניות
על מה מדובר? אבן ירושלמית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה