דרוש מידע רטלין לפני טסט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לחץ הסיבה היחידה שבגללה נכשלים
סבתא שלי עשתה 10 טסטים!! וכל פעם נכשלה בגלל לחץ
בטסט ה11 המורה אמר לה תראי מחר אני לא יוכל להגיע יבוא מורה אחר..
והיא בגילה - עברה!!

• הוסף לסימניות
עם הרפורמה החדשה לדעתי קשה יותר לעבור... השבוע עברתי בשלישי.

• הוסף לסימניות
מישהו אמר לי טיפ, לקבל על עצמך שאם אתה עובר אתה משלם את התשלום על הטסט הבא לצדקה וכך בכל מקרה אתה משלם את הסכום הזה ואם כל מה שנגזר עליך הוא לשלם עוד כסף זה יקרה בכל מקרה ולא יקרה גם שלא תעבור

• הוסף לסימניות
אם לחזור לנושא הקודם, זה דבר ידוע שריטלין עוזר לריכוז גם למי שלא עם הפרעות קשב וריכוז וגם חד פעמי.

• הוסף לסימניות
קשה לצפות מה תהיה השפעת הריטלין על הגוף.
באחד המבחנים הקשים שהיו לי לקחתי ריטלין. אני אפילו לא זוכר אם הייתי מרוכז או לא, פשוט לא הרגשתי טוב.
(כמובן שיכול להיות שהרגשתי לא טוב בלי קשר, אבל הגיוני יותר שיש קשר.)

בשביל לעבור טסט לא צריך ריטלין, צריך לדעת לנהוג ולשדר ביטחון מתון (עודף ביטחון עלול לפסול). שוקולד או קפה חזק עדיפים על פני תרופות.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי בשני הטסטים הקודמים שפע רסקיו. ערבבתי בתוך בקבוק מים ומידי פעם לקחתי לגימה עד לטסט. בינתיים לא עברתי, אך בכו"א נ"ל שזה עזר לי מאד בריכוז,
מחר יש לי טסט שלישי ומקוה לעבור. בעז"ה
(המורה נהיגה שלי טוען ש 2 קוביות שוקולד עושים את העבודה)
בהצלחות!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בהצלחות!!!!!!!!
רעייתי קראה למעני בשבת את כל ספר התהילים, ועל פניו נראה שעברתי (לא בלם אותי כלל)
מה עוד, שכשאני מנסה לשלם אגרת מבחן נהיגה, הוא אינו מאפשר לי, מה שלא היה בפעמים קודמות.
מקווים לטוב.

• הוסף לסימניות
לאאאאא. זוו
הצלחתם לעבור את הטסט במתכונת שלו הנוכחית עם הטאבלטים?
אני כבר לפני ייאוש...[
זוועההההה. אני גם באותו מצב. והמורה שלי עוד כותב לי היום שכדאי שאני יעשה עוד שיעורים... שנתיים לימודי נהיגה לא מספיק להם? למה בחול מקבלים רשיון בקלות ?

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שהרבה פעמים הם מחפשים להכשיל בטסט ראשון כי... בטסט שני או שלישי הם כבר יותר רגועים עם הבעירה הפנימית להכשיל
בהצלחה
וכמובן כמו שכתבו להתפלל ולהתפלל כי זה העיקר ולקב"ה אין הבדל בין ראשון לשני והכל תלוי ברצונו יתברך

• הוסף לסימניות
זה נראה שכל מבקרי פרוג מוציאים כעת רשיון, אם כולם יעברו לא יהיה מי שיפרנס את האתר
עלול להיות משעמם פה
לקחת כדור ריטלין לפני טסט, מומלץ או לא?
[אם כן יש לכם אולי אחד בשבילי]?
הצלחתם לעבור את הטסט במתכונת שלו הנוכחית עם הטאבלטים?
אני כבר לפני ייאוש...

• הוסף לסימניות
עברתי בטסט ראשון עם המערכת החדשה, אף אחד לא מנסה להכשיל אותך חוץ מהלחץ הנפשי שלך.
תבואו הכי רגועים, וכדאי לנסות להיות השני, זה זמן לנשום אויר ולחייך לעצמך.
הכי גרוע עושים עוד טסט, אף אחד לא מת מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה