ריבוי טיימליינים Premiere CS5

• הוסף לסימניות
למה יש מליון ואחת טימליינים שכתוב בהם (timeline (no sequens
נמאס לי לסגור אותם אחד אחד, מה עוד שהם מתרבים בקצב מסחרר כמו הצפרדעים במצרים המיתולוגית.
למה לסגור? בטוח שתשאלו, אז פשוט המעבר בין הסיקוונסים נהיה קשה כשצריך לדלג מעל המשוכות הללו:(
בקיצור- מי שנתקל בזה, בטח מבין,
מי שלא- לא יעזור לי ...
תודה!

• הוסף לסימניות
נראה לי שבהגדרות את יכולה לבחור כמה טיימלנים יפתחו לך באופן אוטומטי בכל מסמך, אולי שם הבעיה.

סליחה, רק עכשיו שמתי לב שמי שלא נתקל לא יעזור,
למחוק את מה שכתבתי... לא התכוונתי להטריח, וצר לי אם תבדקי בהגדרות לחינם
icon9.gif

• הוסף לסימניות
תודה, חמודה
לא התכוונתי להלך אימים, פשוט סוג בעיה מוזרה שרק מי שנתקל בה , ידע איך להתמודד:)

• הוסף לסימניות
תודה, חמודה
לא התכוונתי להלך אימים, פשוט סוג בעיה מוזרה שרק מי שנתקל בה , ידע איך להתמודד:)

• הוסף לסימניות
אכן גם אני נתקלתי.
אמנם לא כמות של מליון.
אלא אחד או שתיים אולי שלושה..
באמת לא ברור לי מה טיבם..

• הוסף לסימניות
מבטיחה לך, יש לי יותר קרוב למליון מאשר לשניים שלושה, אין לי כח לעשות פרינט סקרין להוכיח...
זה נהיה גרוע מפרויקט לפרויקט:(

• הוסף לסימניות
לא צריך לעשות פרינט סקרין, יש את כלי החיתוך... :)

• הוסף לסימניות
אפשר למחוק את ההגדרות של הפרימייר והוא יתאפס פשוט.

• הוסף לסימניות
אפשר למחוק את ההגדרות של הפרימייר והוא יתאפס פשוט.
איך מוחקים?(איפשוא בתיקיה של התוכנה, לא?) ולמה זה נהיה?
תודה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שמחיקת הגדרות התוכנה תעזור, זה מוגדר מיד עם התקנת התוכנה, עוד לפני ששינינו את ההגדרות.
זה באמת בעיה מעצבנת נפוצה, הם מתרבים כמו הצפרדעים במצרים...

• הוסף לסימניות
מצטרפת.
אני עם5.5 ואותה בעיה.
ניסיתי לבדוק הרבה. העליתי חרס בידי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה