ריבוי משתמשים במחשב מרוחק

• הוסף לסימניות
עד היום השתמשתי בשולחן העבודה המרוחק של מיקרוסופט כדי להתחבר למחשב אחר ברשת.
והיה אפשר להתחבר בו זמנית מכמה מחשבים.
עכשיו פתאום הוא השתבש ואם מישהו אחר מחובר הוא מודיע לי שמשתמשים אחר מחובר ואי אפשר להתחבר.

אשמח להיעזר במקצועני הפורום.

• הוסף לסימניות
טים וויר

• הוסף לסימניות
נדמה לי שאי אפשר בטים ויאור ריבוי משתמשים על אותו מחשב

• הוסף לסימניות
יש לי את הצ'אפ הזה שמאפשר לחבר כמה מחשבים שרוצים. בחיבור לש"ע של וינדוס)
לא צריך בשבילו כמה יוזרים במחשב.
צריך לסמן אותו כמו שמצויין בתמונה בתוך הקובץ.

יש בזה גרעון שא"א לדעת אם יש מישהו מחובר או לא וכו'.
יש לי עוד משהו, שמאפשר חיבור אחד לכל יוזר ניים (ז"א: מוסיפים כמה משתמשים שרוצים ולפי"ז יש את החיבורים הנכנסים...) - אם יועיל אחפש אותו.

קבצים מצורפים

• 1.zip
    KB 466.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אם זה פעל אצלכם עד לפני כה ימים למה שלא תנסו לעשות שיחזור מערכת?

• הוסף לסימניות
כי אני לא יודע איך עושים את זה. ואם זה לא יפגע לי במשהו.

אני ינסה עכשיו לעשות את זה ואני מקווה שבחסדי שמים לא יידפק לי משהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1398827:
יש לי את הצ'אפ הזה שמאפשר לחבר כמה מחשבים שרוצים. בחיבור לש"ע של וינדוס)
לא צריך בשבילו כמה יוזרים במחשב.
צריך לסמן אותו כמו שמצויין בתמונה בתוך הקובץ.

יש בזה גרעון שא"א לדעת אם יש מישהו מחובר או לא וכו'.
יש לי עוד משהו, שמאפשר חיבור אחד לכל יוזר ניים (ז"א: מוסיפים כמה משתמשים שרוצים ולפי"ז יש את החיבורים הנכנסים...) - אם יועיל אחפש אותו.

וואו. מצוין. זה מה שהיה לי עד היום, ומשום מה עכשיו הוא לא נותן לי לסמן V בשום מקום.

זה כנראה התחיל לאחר שהמחשב התקין עדכונים אוטומטיים של חלונות.

אשמח לקבל משהו אחר, או לדעת איזה עדכון להסיר על מנת להחזיר את המצב לקדמותו.

• הוסף לסימניות
בטים וויאר אפשרי ריבוי משתמשים על אותו מחשב, מניסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1398855:
אם זה פעל אצלכם עד לפני כה ימים למה שלא תנסו לעשות שיחזור מערכת?

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה. זה הצליח !!! חבל שאי אפשר ללחוץ על הפעמון אלפי פעמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה