ריבועים במקום אותיות בתוצאות חיפוש

• הוסף לסימניות
מערכת ההפעלה שלי היא windows 8.
בכל פעם שאני מבצעת חיפוש בסייר המחשב, אני מקבלת תוצאות עם 'ריבועים', שמופיעים במקום האותיות העבריות.
הפונטים המשונים מתקבלים אך ורק בתוצאות חיפוש ולא בדפדוף רגיל בסייר ובתיקיות.
(מצורפת תמונה)
מה זה יכול להיות ואיך מסדרים את זה?:confused:
תודה לעונים!

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    צילום מסך.jpg
    KB 111.7 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
יש אנטי וירוס מעודכן?
איזה?

• הוסף לסימניות
יש, זה לא קשור לאנטי וירוס.
הבעיה קיימת במחשב שלי כבר הרבה שנים והאנטי וירוס התחלף כל פעם.

• הוסף לסימניות
אולי יעזור

כנסו ללוח הבקרה > גופנים > הגדרות גופן
ולחצו על שחזר הגדרות גופן...
כמו"כ סמנו וי בהסתר גופנים בהתבסס....

(אם מחקתם את הגופנים ברירת מחדל שמגיעים עם מערכת ההפעלה, אתם צריכים להחזיר את זה קודם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י .D.H.K;1982660:
כנסו ללוח הבקרה > גופנים > הגדרות גופן
ולחצו על שחזר הגדרות גופן...
כמו"כ סמנו וי בהסתר גופנים בהתבסס....

(אם מחקתם את הגופנים ברירת מחדל שמגיעים עם מערכת ההפעלה, אתם צריכים להחזיר את זה קודם)
האם הפעולה תמחק גופנים שהתקנתי בעצמי במחשב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;1982822:
האם הפעולה תמחק גופנים שהתקנתי בעצמי במחשב?

לא מוחק.
(אם אתם רוצים אתם יכולים לגבות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י .D.H.K;1983190:
לא מוחק.
(אם אתם רוצים אתם יכולים לגבות)
לא עזר... עדיין רואה ריבועים :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;1983206:
לא עזר... עדיין רואה ריבועים :(
שחזור מערכת יכול לעזור לכם, אבל לפי מה שהבנתי זה כבר תקופה ארוכה ובטח כבר התקנתם המון דברים, ככה שזה לא רלוונטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה