ריבועים ומלבנים ריקים במקום טקסט בעפרית בווינדוס 10

• הוסף לסימניות
בווינדוס 10 אני מוצא בהרבה מקומות ריבועים ומלבנים ריקים במקום טקסט שהיה אמור להופיע בעברית. בתמיכה של ווינדוס מודעים לבעיה, אבל רק בנוגע לאפליקציות שאינן שלהם. הבעיה שאני פוגש בתופעה גם במערכת ווינדוס 10 עצמה, למשל בפתרון בעיות, הדוח משתבש בעברית כנ"ל, מי יודע איך לפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
האם אזור שפה הוא על עברית,
האם מופעל Unicode?

• הוסף לסימניות
השפה היא עברית כל הווינדוס. אולי תסביר לי מה זה UNICODE

• הוסף לסימניות
בווינדוס 10 אני מוצא בהרבה מקומות ריבועים ומלבנים ריקים במקום טקסט שהיה אמור להופיע בעברית. בתמיכה של ווינדוס מודעים לבעיה, אבל רק בנוגע לאפליקציות שאינן שלהם. הבעיה שאני פוגש בתופעה גם במערכת ווינדוס 10 עצמה, למשל בפתרון בעיות, הדוח משתבש בעברית כנ"ל, מי יודע איך לפתור את הבעיה

האם התקנתם פונטים לאחרונה ועשיתם החלף לפונטים שהיו קיימים?

• הוסף לסימניות
בדיוק.
השאלה איך מאפסים בחזרה למצב הקיים, או ברירת המחדל, בלי להתקין שוב את כל הווינדוס, ובלי חיבור לאינטרנט

• הוסף לסימניות
האם אזור שפה הוא על עברית,
האם מופעל Unicode?
השפה היא עברית כל הווינדוס. אולי תסביר לי מה זה UNICODE
הוא לא שאל אם השפה במחשב זה עברית, אלא איזור המערכת.
1618932507411.png

• הוסף לסימניות
אזור המערכת הוא עברית ישראל, והבעיה קיימת גם עם אישור ה"ביתא" וגם בלי

• הוסף לסימניות
בעבר קרה לי מקרה דומה,
חפרתי כמה ימים. בסוף ביצעתי פרמוט...

• הוסף לסימניות
ניסית ליצור משתמש חדש, כך הציע לי מנדהוא?

• הוסף לסימניות
בדיוק.
השאלה איך מאפסים בחזרה למצב הקיים, או ברירת המחדל, בלי להתקין שוב את כל הווינדוס, ובלי חיבור לאינטרנט

בעיה מוכרת אצל הרבה משתמשים. טעות נפוצה כמו מה שקרה ל @לחמניה טריה (שמות הניקים רק משתבחים מיום ליום...)

הפתרון זה להעתיק מאותו בילד של מערכת הפעלה את הפונטים מברירת מחדל. ולהחליף שוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה