כללי ריבועים שקופים בסגירה ל-PDF

• הוסף לסימניות
לפי דבריה של זאפ, לא בטוח שהבעיה שנעלמה בתצוגה תיעלם גם בהדפסה.

האם ניסית כבר להדפיס את הקובץ שסגרת בגירסה המתקדמת?
האם הבעיה נעלמה גם בהדפסה?

• הוסף לסימניות
כן, הבעיה נעלמה גם בהדפסה

• הוסף לסימניות
אני מצרפת את הדוגמא של לפני ואחרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;86972:
לפי דבריה של זאפ, לא בטוח שהבעיה שנעלמה בתצוגה תיעלם גם בהדפסה.

האם ניסית כבר להדפיס את הקובץ שסגרת בגירסה המתקדמת?
האם הבעיה נעלמה גם בהדפסה?

ובכל מקרה הפתרון הזה עוזר להדפסות הדיגיטליות

• הוסף לסימניות
לעופרה ולראך...גם בסגירה לאקרובט 4 אין בעיה בהדפסה...הבעיה היא רק בתצוגה

סליחה ראך, אם היתה פה פגיעה, אך מה לעשות, אני עומדת מאחורי כל מילה שלי....
נושא זה נידון ונטחן גם באשכול זה ובאשכולות נוספים,
אני בעצמי זוכרת את התגובות וההסברים המפורטים שטרחתי להקדיש מזמני היקר לתועלת הכלל בנושא...
עם כל הכבוד לתגובתך, תחפשי עוד, תמצאי, ותביני עד כמה הפרתו
מה לעשות, אך כשלאחר כל ההשקע אני נתקלת ב"סנוניות" ו"בשורות" כאלו....
פשוט יורד לי החשק לטרוח לענות...כשהזמן כל כך יקר.
אני עדיין בטוחה שכל בר דעת כבר מבין למה התכוון המשורר. היו גם כמה תודות שקיבלתי בעניין, מה שאומר שאנשים הבינו והחכימו בנושא.

ושוב, לא חידשת כלום, לא פתרת כלום, חזרת על כל מה שכתבו קודמיך (לא רק אני),
אך את המסקנות העיקריות לא הבנת, שהורדת קוים לבנים מתצוגה בלבד...
ובטח כשאת מתכוונת שהודפס כראוי, את מתכוונת למדפסת הביתית שלך, וזה עדיין לא ריפ
אין לי מושג כמה המדפסת שלך יכולה לדמות ריפ (אם היא פוסטקריפט וכו).
וגם אם היית משטחחת זה היה מודפס כראוי לפחות במקרה שלך פרוצס.
כל הסיפור שרק הורדת לך את המציק בעיניים ריבועים לבנים שממילא לא היו מודפסים בדפוס, הם רק מושטחים באופן שקרוב לוודאי בטוח יותר בהתאמתו לרוב לשכות השירות הקיימות בשוק.
מה שעשית הורדת בעיות תצוגה בלבד ולקחת ריזיקה לדפוס כשאת לא ציינת כלל אם לשכת השירות אמרה לך את טיבו המתקדם של הריפ.

גם אני סוגרת ספרים בייצוא ישיר שקיפות חיה ללשכת שירות, אך רק ספיציפית אחת ובתיאום מלא שלי מוג המפיק את הפלטות בהגדרות שיוגדרו בריפ.

במקרה הצורך של פרוצס לרוב לשכות השירות אני משטחת וזה יותר בטוח לרוב לשכות שירות...ועדיף לי הדפסה מוצלחת מריבועים לבנים שהם לתצוגה בלבד....

שקיפות חיה = אין קווים לבנים בתצוגה....., דורש תיאום מול ריפ (עדיף לעבודות משולבות צבעי ספוט פנטון, ולקבצים המיועדים לתצוגה, מדיה , אינטרנט, מצגות, וכו') או פרוצס כשיודעים על התאמה לריפ המתקדם בלשכת השירות.
שקיפות משוטחת = ריבועים לבנים בתצוגה בלבד, אך תואם ובטוח יותר לרוב לשכות השירות. (עדיף לעבודות פרוצס שמיועדות להדפסה בריפ ישן יותר שמצוי ברוב בתי הדפוס):D

אין צורך בדוגמאות - התופעה כל כך מוכרת וכל אחד שמכין קבצים באופן קבוע לדפוס התנסה בסגירת קבצים של שקיפות חיה ושל משוטחת, וראה את ההבדל...
אין פה חידוש לא בבעיה ולא בפתרון....

• הוסף לסימניות
ZAP, לא הבנתי אותך.

• הוסף לסימניות
אוההו ונתנו 10, ידעתי מראש שזה יבוא, היה לי חשוב לאמר את הדברים,

גם במחיר של תגובות כאלו....
אך העיקר שיהא פורים שמח לכולם!:)

• הוסף לסימניות
א פרייליכע פורים :)

• הוסף לסימניות
למען ההגינות.
ZAP חידשה לי דבר עצום בנושא שיטוח השקיפות. היה בעבר אשכול ענק על הנושא והיא כתבה שם המון והשקיעה הרבה בשביל להסביר את העניין הזה שלדעתי לא ידוע להרבה גרפיקאים. אודה, שלאחר שתיחקרתי אותה והצקתי לה עד שהבנתי, שלחתי לה באישי מכתב תודה ענק!! כי לי היא פתרה את אחת הבעיות הגדולות (אם לא הגדולה ביותר) שהפריעו לי מאז שעברתי לאילוס'.
בהזדמנות זו אודה שוב לZAP על הגילוי. (כמובן שעבודתי היא עם בית דפוס שתומך בשקיפויות) ועל ההשקעה מזמנה וסבלנותה להסביר לי עניין חשוב ומהותי זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה