ריבוע של תיבת טקסט מודפס כריבוע שחור

• הוסף לסימניות
יש לי מסמך עם תיבות טקסט
כאשר אני מדפיס ישר מהוורד הכל מודפס מצויין
אך כאשר אני הופך לPDF - הוא מודפס כריבוע שחור משחור

למה????????
תודה רבה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
???????????????????

• הוסף לסימניות
דרך מה אתה הופך לPDF?
דרך מדפסת PDF? דרך הPDF המובנה בוורד?

• הוסף לסימניות
דרך מדפסת PDF
עכשיו כמה שזכור לי שאם משנים הגדרות במדפסת - זה מסתדר. השאלה מה לשנות???

• הוסף לסימניות
תנסה עם מדפסת אחרת, כמו בולזיפ, PDFCreator וכדו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2245547:
תנסה עם מדפסת אחרת, כמו בולזיפ, PDFCreator וכדו'.

עם ה PDFCreator אני משתמש וגם שם יש בעיה זו - צריך רק לשנות הגדרות - באיזשהו מקום---

טוב, נו מה זה בולזיפ???

• הוסף לסימניות
תשמור ישירות לPDF.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2246397:

לא הסתדרתי!!!!
מה שכן ראיתי שזה לא רק בריבוע של תיבת טקסט
לדוגמא הדפסתי מודעה מהוורד עבד מצוין - אך כאשר הפכתי לPDF - המובנה בוורד - והדפסתי - הדפיס לי דף שחור משחור!

• הוסף לסימניות
המודעה המדוברת היתה בפורמט של תמונה או של מה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה