- הוסף לסימניות
האם גלאט מבחינת פריצות?
נשמח לכל מידע.
נשמח לכל מידע.
הגרח''ק יצא לשם מייד אחרי תפילת ותיקיןהאם יש אזורים יותר מומלצים מבחינת פריצות?
או שעות מומלצות? (בבוקר?)
כי ראיתי סרטון שר' חיים (ומלויו) ישב שם ללמוד באור השמש (כמובן שענין הפריצות לא נוגע לו, הוא שקוע בלימודו, אבל, בכל זאת, מלויו/תלמידיו...)
לא היינו שם מעולם, ואחרי שראיתי את הסרטון, עניין אותי לדעת את מצב המקום.
ואגב הם היו מאחורי האולם ב רידינגהאם יש אזורים יותר מומלצים מבחינת פריצות?
או שעות מומלצות? (בבוקר?)
כי ראיתי סרטון שר' חיים (ומלויו) ישב שם ללמוד באור השמש (כמובן שענין הפריצות לא נוגע לו, הוא שקוע בלימודו, אבל, בכל זאת, מלויו/תלמידיו...)
לא היינו שם מעולם, ואחרי שראיתי את הסרטון, עניין אותי לדעת את מצב המקום.
זה מה שרציתי לדעת אם יש מקומות ברידינג עצמו שיותר מתאימיםואגב הם היו מאחורי האולם ב רידינג
מתי?היינו שם, משפחה, אחרי ותיקין. נפש חיה לא דרכה שם, ולפתע הופיעה פמלייתו של מרן הגר"ח.
הוא נמצא לחצי שעה וחוזר, בזה"ז נקי שם.
כמובן, יום יום ומאורעותיו..
אני קיבלתי את הסרטון לפני כמעט שנתיים.. 27.6.2017מתי?
בהכל יש נשים כך שלפי ההלכה כל המקומות האלו לא מתאימים... (גם פארק חרדי ליד הבית...)
בשביל להקניט או רציני?יש בעיה ללכת במקום שיש נשים? צנועות?
אפשר מקור?
בשביל להקניט או רציני?
את שואלת ברצינות? בלב תל אביב חשבתם שיהיה גלאט???האם גלאט מבחינת פריצות?
נשמח לכל מידע.
קראת את ההמשך, מה הביא אותי לשאלה???את שואלת ברצינות? בלב תל אביב חשבתם שיהיה גלאט???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים