ריהוט לחדר בנות, המלצותיכם....

• הוסף לסימניות
אחותי רוצה לעשות חדר לבנות שלה
מיטה שנפתחת ל2 +ארון בערך 2 מטר

היא רוצה מהסגנון של תחרה כזו למטה וארון אותו סגנון
מיטה מעץ מלא וארון טוב... לא מלמין ודומיו, שמעתי שעושים היום מסגרת ארון מבוק ובתוכו אמ די אף
אם יש לכם מקום מומלץ, עם מחיר טוב
או שיש לכם כזה חדר
אשמח לראות תמונה, כמה זמן החזיק לכם
IMG_3495.jpg

• הוסף לסימניות
אני קניתי מנגרייה באיזור התעשייה "נחשונים" (כמעט בכניסה לאלעד).
קוראים להם "גזע העץ". אני מאוד מרוצה.

יש עוד מקומות שעושים - רק קחי בחשבון שמדובר בתענוג לא זול במיוחד (לכן הלכתי ישירות לנגרייה - וזה גם עלה לא מעט...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1168765:
אני קניתי מנגרייה באיזור התעשייה "נחשונים" (כמעט בכניסה לאלעד).
קוראים להם "גזע העץ". אני מאוד מרוצה.

יש עוד מקומות שעושים - רק קחי בחשבון שמדובר בתענוג לא זול במיוחד (לכן הלכתי ישירות לנגרייה - וזה גם עלה לא מעט...).

10.000 תקציב זה בסדר
עם איזה עץ הוא עובד?
כמה שנים יש לך את זה?
תמונה תתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
אני קניתי ברהיטי מועלם ממאה שערים מעולה ומחזיק מעמד שנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;1168901:
אני קניתי ברהיטי מועלם ממאה שערים מעולה ומחזיק מעמד שנים

יש להם את הסגנון של התמונה שהעליתי בהודעתי הראשונה?????

• הוסף לסימניות
לא ראיתי תמונה

• הוסף לסימניות
ראיתי בשולחן מלכים

• הוסף לסימניות
ליבי
איפה זה שולחן מלכים
ואיך המחירים שלהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה