כללי ריוח בין פסקאות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
ביישור תיבת טקסט

יש אפשרות שירווח רק בין הפיסקאות ולא בין השורות
היכן???

סי אס 3

• הוסף לסימניות
בעיית הבעיות באינדיזיין...
שבמצב כזה הרווח בין הפסקאות הוא קבוע, והרווח בין השורות הוא המשתנה...
לא נראה לי שיש אפשרות שהרווח בין הפסקאות ישתנה לפי היישור לתיבה.

• הוסף לסימניות
מקוה שהבנתי נכון.
כונטרול B
לייד ההגדרה של יישור הטקסט, ישנה חלונית נוספת של מרווח בין פסקאות.

• הוסף לסימניות
אי פעם ראיתי שאפשר להגדיר משהו בהעדפות
שירווח רק בין הפסקאות

לא זכור לי היכן

את המספר של הרבס יש למישהו?

• הוסף לסימניות
CTRL+B > ALIGN לבחור בJUSTIFY ובשורה הבאה לבחור כמה ריוח יהיו בין הפסקאות לפני שמרווח בין השורות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בר מזל;313509:
CTRL+B > ALIGN לבחור בJUSTIFY ובשורה הבאה לבחור כמה ריוח יהיו בין הפסקאות לפני שמרווח בין השורות

תודה! החכמתי!
בזכות עמוד ועימוד.

ומה עושה הסקריפט של הרבס בשונה מזה?

• הוסף לסימניות
הסקיפט של ארבס עושה שבאם יש שבירת עמוד, זה משנה את ההגדרה של הריבוע משני צדדים ללמעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ml;313992:
הסקיפט של ארבס עושה שבאם יש שבירת עמוד, זה משנה את ההגדרה של הריבוע משני צדדים ללמעלה.

בנוסף לסידור הריווח בין הפסקאות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בר מזל;313509:
אני לא מבינה...
מישו מוכן להסביר לי בבקשה?

• הוסף לסימניות
תבחור בתיבת טקבט הקש CTRL+B שם יש אופציה של ALIGN ואח"כ כמו שכתבתי לעיל

• הוסף לסימניות
תודה הצלחתי.
אבל לא בדיוק הבנתי מה אני עושה
מה שבטוח שלא הצלחתי לגרום לרווח גדול יותר בין פסקה לפסקה.
נגיד אני רוצה 2 ס"מ רווח (לצורך ההגזמה) בין פסקה לפסקה. אני כותבת לו 200mm והוא מתייחס לזה כמו שהוא התייחס כשכתבתי לו 1 mm.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אין זה לעשות רווח בין הפסקאות, רק כשמיישרים הטקסט לכל התיבה ירווח בין הפסקאות עד 200MM ואח"כ ירווח בין השורות

• הוסף לסימניות
כשיש מרווחים גדולים בתוך פסקא
ניתן להגדיל את המרווח שבין הפסקאות וכך הפסקאות שומרות על הצורה
בד"F מדובר ביותר מ2 סמ
מש כן זה לא מומלץ עיצובית
ובמקרים כאילו כדאי לעבוד עם קווי רשת

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
סליחה. פשוט הייתי עמוס מאד... :(

כבר חזרתי עליך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה