אטרקציה ריחפתם פעם?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עם בעלי לפני כמה שנים מצנחי רחיפה ברמת הגולן - במבוא חמה. היה מדהים. ממש לא מפחיד. באנגי יותר מפחיד. בזמנו היה רק מדריכה אחת בכל הארץ. כשעושים מצנחי רחיפה אצה צמוד לעוד בנ"א. בעלי היה עם גבר ואני הייתי עם המדריכה.
לאחר כשנה שהפנינו מישהו אליה - היא אמרה שכבר אין אפשרות לעשות פה בארץ מצנחי רחיפה עם ביטוח. לא ברור מה בדיוק - אבל שאין כבר ביטוח על הדברים האלה.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עם בעלי לפני כמה שנים מצנחי רחיפה ברמת הגולן - במבוא חמה. היה מדהים. ממש לא מפחיד. באנגי יותר מפחיד. בזמנו היה רק מדריכה אחת בכל הארץ. כשעושים מצנחי רחיפה אצה צמוד לעוד בנ"א. בעלי היה עם גבר ואני הייתי עם המדריכה.
לאחר כשנה שהפנינו מישהו אליה - היא אמרה שכבר אין אפשרות לעשות פה בארץ מצנחי רחיפה עם ביטוח. לא ברור מה בדיוק - אבל שאין כבר ביטוח על הדברים האלה.
אמהלה, קראתי את האשכול וביקשתי מ'בינה' ליצור לי תמונה של זה
מפחידדדד

• הוסף לסימניות
חוייה מאוד כיפית ונחמדה, זה לא מפחיד בכלל יש הרגשה מאוד בטוחה, אני עשיתי מעל הים בנתניה יש שם נוף מרהיב,
זה עולה בסביבות ה200 שקל לאדם בלי צילום, (יש שם אפשרות למצלמת גו פרו בתשלום נוסף)
והכי טוב זה בלי המנוע כי המנוע עושה המון רעש והופך את החוייה לפחות טובה,
ואגב אם אתם עושים בלי מנוע זה מאוד תלוי במזג אורי של אותו יום אז תבררו איתם לפני שאתם מגיעים,
תהנו!!!

• הוסף לסימניות
עשיתי מצנח רחיפה מעל הים, היה כייף ומדהים! (לא בארץ...)
בעקרון יש לי פחד גבהים נוראי, אפילו במעלית שקופה אני מפחדת. אבל זה לא היה מפחיד בכלל.
מקסימום נופלים לים..

• הוסף לסימניות
במצנח ממונע?
כי המחירים שקיבלתי זה 370/400 לעשרים דקות...
הממונע יקר יותר
אין לו יתרון
ומקבלים טרטור מנוע ברקע במקום פסטורליה .
אבל לפעמים כשאין תנאי רוח רק הם יכולים להמריא .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה