עזרה ריח בשיער

• הוסף לסימניות
תופעת הזעת יתר נקראת בלשון הרפואית היפרהידרוזיס- הידרו=מים, היפר=יתר.
יש לתופעה זו גורמים רבים ביניהם תורשה, עודף משקל, מחלות מסויימות, תרופות מסויימות, תפקוד יתר של בלוטות הזיעה, מצבי סטרס ועוד. רוב הסיבות האלו לא נראים לי רלוונטיים לילדים שאודותם נשאלה השאלה.
בכל מקרה יש דרכי טיפול ומי שסובל מהבעיה באמת שמפו כזה או אחר בד"כ לא יפתור את שורש הבעיה אלא רק "יחפה" על הריח שהזיעה יוצרת.
מומלץ להימנע ממאכלים חריפים שמגבירים את ייצור הזיעה בגוף, כמו גם שימוש בקרם לחות על הקרקפת ושטיפה במקלחת.
יש עוד טיפולים כגון הזרקת חומרים מעכבי זיעה ותרופות מסויימות ויש גם ניתוח לניתוק העצבים מתחת לבית השחי מבלוטות הזיעה [הבלוטות שאחראיות על מנגנון ההזעה]. ניתוח עושים רק במקרים קיצוניים שמפריעים למהלך תקין של החיים.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים! אנסה להשתמש בעצות.
משום מה לא נראה לי כי קיימת בעיה רפואית מהותית ב"ה, ההזעה היא רק בקרקפת ולא במקומות אחרים, הם סה"כ קטנים וגם התופעה קיימת רק בקיץ, אם קיימות הבעיות הנ"ל זה אמור להופיע גם בחורף, כך נראה לי. [אני כבר מנסיון של קיץ קודם שכך היה כל הקיץ...] יותר חשבתי באמת על כיוון של שמפו חזק שמחזיק יותר [סוג של דאודורנט לשיער..;)]

לא חשבתי כלל על כיוון רפואי והמידע היה לי די חדש, בכל אופן, כן אשתדל לבדוק את הענין גם בפן הזה ולהתיעץ עם רופא.

• הוסף לסימניות
שמפו "הד אנד שולדרס" נגד קשקשים.
או שמפו "פנטן"

לא התנסיתי עם הבעיה אבל נראה לי שיכול בהחלט לעזור.

הד אנד שולדרס זה שמפו שלא שמים לילדים!!! - ממש יכול להיות גורע במגע עם העיניים!!(מניסיון כואב...)

• הוסף לסימניות
יש להם הרבה שיער? כי לי היה אותו דבר עם אחד הילדים שפשוט בגלל הכמות של השיער לא תמיד הגעתי לכל אזור בקרקפת, וכשקלטתי את זה הקפדתי יותר לשפשף ולהחדיר את השמפו, ונהיה יותר טוב

• הוסף לסימניות
מעניין אותי אם מישהי מצאה פתרון.
התינוק שלי בן חודש וגם לו יש ריח מהשיער כל פעם... גם אחרי מקלחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה