התייעצות ריח לוואי לששת מפלסטיק

• הוסף לסימניות
קיבלתי סט ששת מפלסטיק מאוד מוצלח של חברת קיטשנאיד
אך אני ממש לא יכולה להשתמש בו
יש לכלים מין ריח פלסטיקי כזה שכשאני משתמשת בהם -
הריח מתבטא גם בטעם של האוכל
לדוג' המצקת - נותנת למרק טעם לוואי פלסטי
ממש חבל לי כי הכלים נפלאים אבל הורסים את טעם המאכלים
מישהו נתקל בתופעה כזו?
כיצד ניתן להיפטר מהבעיה?

• הוסף לסימניות
לי קרה משו מזעזע השבוע עם המרית של הששת
הפלסטיק נמס לי למחבת תוכד הכנת קציצות!!!
לא יכולה לדמיין מה היה עלול לקרות אם הייתי אווכלת את זה...

• הוסף לסימניות
קיבלתי סט ששת מפלסטיק מאוד מוצלח של חברת קיטשנאיד
אך אני ממש לא יכולה להשתמש בו
יש לכלים מין ריח פלסטיקי כזה שכשאני משתמשת בהם -
הריח מתבטא גם בטעם של האוכל
לדוג' המצקת - נותנת למרק טעם לוואי פלסטי
ממש חבל לי כי הכלים נפלאים אבל הורסים את טעם המאכלים
מישהו נתקל בתופעה כזו?
כיצד ניתן להיפטר מהבעיה?
תנסי להשרות את זה במים חמים רותחים עם סבון כלים, אולי זה יוציא את הריח

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
יש עוד רעיונות?
תנסי מים רותחים עם אקנומיקה, בגדול השריה במים חמים אמורה להוציא את הריח הכבד, וכמובן שטיפות, אולי במכונת כביסה בתוך ציפית כמובן שלא ידפוק את המכונה, תנסי ותעדכני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה