דרוש מידע ריח נעים מכביסה - כמו אחרי ניקוי יבש - מה צריך לקנות?

• פותח הנושא aser
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אז אני לא ממש רוצה כמו אחרי ניקוי יבש,
כי זה ריח חזק מידי ולא תמיד נעים...

אבל מה אפשר לרסס על כביסה שתהיה עם ריח נעים ועדין?
אני מבינה שזה ענין של "טעם וריח" - אבל נכנסתי למכבסה והוא הציע לי לרכוש מבשמים עם ריח חזק ומורגש מידי,
אני מאמינה שיש פתרונות חילופיים,

לא מדברת על כביסה של השוטף, שהמרכך כביסה מחזיק מעמד מכביסה לכביסה,
אלא על דברים שמכבסים פעם ב... - טליתות/ מעילים/ סוודרים / וילונות

אשמח לקבל המלצות.
תודה!!

• הוסף לסימניות
ספריי לריענון בגדים וארונות של "ללין".
לטעמי ריח מיוחד מאוד שנשאר לאורך זמן.

• הוסף לסימניות
@aser
ממליצה על ספריי מבשם ומרכך של מקסימה.
הצבע הכחול מאוד מוצלח.
לרסס על בגדים, ובתוך הארונות ולאו דוקא במייבש.
נשאר מבושם לאורך זמן.

• הוסף לסימניות
לבגדים הטעונים גיהוץ - לגהץ עם תרסיס מריטו
להיזהר לפני פסח כי כמדומני שמכיל עמילן

• הוסף לסימניות
כמספר המשתמשים כך מס' ההמלצות....

מילא כל אחד ימליץ על ניחוח אחר, אבל יש פה המלצות שונות על חברות... זה כבר מסובך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה