דרוש מידע ריח רע אחרי גשם

• הוסף לסימניות
מתחת לחלון שלנו יש גג של שכנים, והוא מלא בלכלוכי יונים שמסתובבות עליו וכן מהיונים שעומדות למעלה.
מגעיל ממש, אבל מה אפשר לעשות.
מה שקורה, שאחרי שיורד גשם, נכנס לי מהחלון ריח כמו של רפת, נוראי, והתחלתי לחשוב שאולי זה מגיע מהלכלוך אחרי שיורד עליו גשם. כי כל שנה זה ככה. בקיץ אין ריח.
יש מצב, או שאני סתם מדמיינת?

• הוסף לסימניות
זה לא נשטף, זה רק נרטב. כשירטב שוב יריח שוב.

יש בירושלים, בתחנת האוטובוס של היציאה מהעיר, בדרך קבע ריח נוראי שגורם לאנשים להתרחק ככל הניתן, מפני שאנשים עושים שם צרכים ואין מי שינקה שם. אבל אחרי הגשם אתמול זה היה נורא, כמה שרציתם להתרחק לא הועיל. כשהתייבש הצטמצם מעט רדיוס הריח, עד הגשם הבא.

• הוסף לסימניות
איתך בבעיה.
כשיבוא גשם רציני זה ישטף.
מנסיון.

וזכותך לדרוש מהשכנים לנקות את הגג

אבל זה בהחלט לא נעים

• הוסף לסימניות
וזכותך לדרוש מהשכנים לנקות את הגג
@ה. בקר
סליחה אבל יש לך מקור לזה? אם כן אשמח מאוד!
אצלי היתה בעיה כזאת, והשכן אמר שזה לא מוטל עליו.
מאז שאלתי אולי חמשה דיינים וכולם אמרו שאין לי זכות לחייב אותם לנקות....

• הוסף לסימניות
@ה. בקר
סליחה אבל יש לך מקור לזה? אם כן אשמח מאוד!
אין לי מקור
זה מה שהתחייבו לי השכנים.
עוד לא קרה, אבל יקרה בעז"ה

• הוסף לסימניות
אני גם יודעת על שכנה שהפריע לה הגג של השכנים מתחת, והרב אמר שזכותם להגן על עצמם

• הוסף לסימניות
לפעמים יש ריח של צמחים מסוימים שכיורד גשם והם נרטבים יש ריח כמו של בננה רקובה...
אולי יש אצלך באזור.
אני לא יודעת איזה צמח זה
אבל ברחוב ליד העבודה שלי. סיוט לעבור שם בימים רטובים

• הוסף לסימניות
די ברור שזה מהלכלוך
אין לך אפשרות מהצד שלך להעיף את זה עם מגב?
גם לי יש את הבעיה הזו, ומה שאני מצליחה לדחוף עם מגב זה די עוזר,
או לשטוף עם צינור בזרם חזק מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה