התייעצות ריח רע של ביוב בבית...

• הוסף לסימניות
מנסיוננו, היה ריח רע בבית של ביוב אחרי החלפת מכונת כביסה, ובעלי אמר לי בגלל שלא סתמנו את הצינור העומד שאליו נכנס הצינור של מכונת הכביסה.
הכנסנו לתוכו את הצינור וסגרנו עם שקית בצורה הרמטית מעל ונעלם הריח כלא היה.
אשמח לדעת אם הועלתי. :)

• הוסף לסימניות
אם הניקוז של המזגנים מחוברים לצנרת של הביוב זה גורם גם לריח של הביוב לעלות לתוך המזגן ולהתפזר בבית, גם אם יש חסם ריחות
הפיתרון או לנקות את החסם ריחות מדי פעם ע"י שאיבה של הביוב שעומד שם ולשפוך לשם אקונומיקה או אם אפשרי לנתק את הניקוז מהמערכת של הביוב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המשיבים
אכן הניקוז של המזגנים מחובר למערכת של הניקוז של הבית
אבל מה זה חסם ריחות??
אני יבדוק את המכונת כביסה
את הסיפונים בדקתי שהם מלאים מים שזה מונע את המעבר ש ל הריח ללמעלה לכיור
השאלה אם יש טעם להביא איש מיקצוע שבשביל רק להיסתכל עלי רוצה 250 שח

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המשיבים
אכן הניקוז של המזגנים מחובר למערכת של הניקוז של הבית
אבל מה זה חסם ריחות??
אני יבדוק את המכונת כביסה
השאלה אם יש טעם להביא איש מיקצוע שבשביל רק להיסתכל עלי רוצה 250 שח
תנסה קודם לבד

• הוסף לסימניות
אבל מה זה חסם ריחות??
הדבר שמונע מהריח לעבור ,זה מים.....
הסיבה שאין ריח נוראי מהאסלה,זה המים שאתה רואה באסלה.....
בביוב עצמו[בריצפה]צריך להיות מים שמכסים את צינור היציאה....
כשזה לא קורה,יש פלסטיק פשוט ששמים שם,ונקרא חסם ריח,והוא גורם שהיציאה תהיה חסומה במים.....
כמו שכתבו לפני כשיש צינור ניקוז של מזגן,ובדקת והביוב תקין,אז תנסה להתמקד בזה.....
[מקווה שיש לך גישה,כי לחבר שלי היה אותו בעיה ולא היה גישה,הניקוז פנימי בקיר]

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו פה אני רק אתן מעט הסבר
כמו שהאסלה בנויה באופן כזה שתמיד יהיה שם מים, והמים עומדים כמחסום בפני הריח.
כך צריך להקפיד גם בצינור ניקוז שרשורי שיהיה עם עיקול כדי שהמים יעצרו שם ויחסמו את הריח.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי בכו"א יש למישהו איש מקצוע שבא לעבוד ולפטור את הבעיה ולא רק לראות ולקחת כסף......

• הוסף לסימניות
לפעמים יש שינוי בצינור איוורור על הגג עקב שיפוצים או חסימה

• הוסף לסימניות
קרה לנו כזה מקרה, הפכנו את כל הבית,
בסוף גילינו מאחורי המקרר יש תבנית ניקוז קטנה שאמורה לקבל את הנוזלים שהמקרר פולט ולאדות אותם, כנראה נשפך איזשהוא דבר מאכל במקרר ונשפך לשם, והסריח.
בד"כ כשיש כזו תבנית היא נשלפת.
אחרי ניקיון יסודי זה עבר ב"ה.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו בבעיה הזאת במודיעין עילית, החלפנו סיפונים ועדין הבעיה לא נפתרה, נשמח למשהו שהתנסה עם הבעיה הזאת של גלי ריח של ביוב, ויש לו אינסטלטור טוב שמומחה לעניינים הנ"ל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אנחנו בבעיה הזאת במודיעין עילית, החלפנו סיפונים ועדין הבעיה לא נפתרה, נשמח למשהו שהתנסה עם הבעיה הזאת של גלי ריח של ביוב, ויש לו אינסטלטור טוב שמומחה לעניינים הנ"ל
תודה רבה
לא בהכרח זה סיפון
דבר ראשון לבדוק שכל פתחי הביוב והניקוז בבית או סגורים הרמטית
או שיש בהם מחסום רייח
אחרי שבדקת את ***כולם*** אז כדאי להביא מומחה...

• הוסף לסימניות
לא בהכרח זה סיפון
דבר ראשון לבדוק שכל פתחי הביוב והניקוז בבית או סגורים הרמטית
או שיש בהם מחסום רייח
אחרי שבדקת את ***כולם*** אז כדאי להביא מומחה...
חוץ מפתחי הביוב וחסם ריח,מה עוד זה יכול להיות, הבאנו כבר 2 אינסטלטורים, והמון כסף הם לקחו, והבעיה לא נפתרה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
בוא אני יעשה סדר , זה בעיה שיכול להיות בגלל הרבה סיבות מתפוח אדמה רקוב מתחת לארון, ועד מחסומיי ריח ופתחיי אויר ותחילת סתימה וכו וכו , לכן צריך להזמין בעל מקצוע שיעבור על כל הסיבות שיש,

נ.ב. היה לי מקרה שגילתי שהיה סתימה בפתח ביקורת מתחת לארונות מטבח וכל הביוב עלה מתחת לסאקל , ופתחו את הסתימה וכל הביוב נשאר עומד בין הארון לרצפה ואין גישה לנקות, לכן אין קיצוריי דרך זה בעיה קשה שצריך לעלות עליה ולפתור אותה,
[אני לא עובד בתחום ]

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהפתח של היציאת אויר סתום
כל צנרת ביוב יש לה צינור שעולה כלפי מעלה (מחוץ לדירה )שגורם לריח לצאת משם ולא מהפתחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה