ריח של שריפה

• הוסף לסימניות
פרצה אצלי שריפה באחד מארונות המטבח, למזלי כיביתי אותה די מהר, נזק כמובן קרה, למזלינו די בחסד, והשחור הזה פשוט גורד,

אבל מה שקורה עכשיו אני רוצה לצפות את המקומות הבעיתיים בטפט לבן אבל עדין הריח החזק של השריפה לא יצא, (השריפה היתה במוצאי שבת,עברו כבר יומיים!)

איך מוציאים את הריח הזה? הארון פתוח כל הזמן, ריססתי ליטרים של מטהר אויר ומבשם ארונות וכלום!

קבצים מצורפים

• IMG_1026.JPG
    2.1 MB · צפיות: 0
  • IMG_1033.JPG
    1.6 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
המקום ימלא חסרונך!!!
יש שאומרים ששריפה בבית זה סגולה לעשירות..
תמיד צריכים להסתכל על חצי הכוס המלא, לפני כחודש פרצה שריפה בבית של זוג צעיר וזה נגמר באבידת נפש רח"ל, ברוך ה' שאצלך זה לא פגיעה בגוף וגם לא הרבה ממון...

• הוסף לסימניות
להדליק מאוורר למשך מס' ימים, אפילו כשבוע.

• הוסף לסימניות
לדעתי חייב להחליף מדף ופורומיקה
זה קצת יקר, אבל זה שווה לשנים
טפט יפרד די מהר גם בגלל שזה משטח לא חלק ולא נקי

ימלא ה' חסרונכם

(מותר לשאול איך זה קרה?)

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול איך נשרף שם הארון? (פשוט לא מבינה איך נשרף רק ה'בתוכו'...)

• הוסף לסימניות
ה' ישמור.
איך זה קרה?

• הוסף לסימניות
יש לי ילד בן כמעט שלוש, שובב ופעיל מאד, מתחת לארון יש לי מדף תבלינים כזה של איקאה, מאחורי התבלינים עמד מצית גז שאין לי שימוש בו פשוט לא היה לי לב להעיף אותו,
בכל אופן הזאטוט עלה על השיש לפנק את עצמו באיזה משהו טעים וגילה את המצית וגם הצליח להדליק אותו, הוא הרים את המצית בהתלהבות והאש נתפסה בממתקים שבארון (למזלי לא בשיער של הילד!!!) והתחילה לגדול,
אני כמובן לא הייתי במטבח באותם רגעים, פתאם אני שומעת פצפוץ אדיר (היה שם כמה חבילות של סוכריות קופצות) רצתי למטבח וראיתי את המחזה,

הצלחתי לכבות עם כמה ספלי מים, אבל השלוש וחצי דקות (בערך...) שהאש דלקה הספיק לכל הבלגן הזה,

ששואלים אותי אם התחלתי פסח, אני עונה:"שריפת חמץ כבר עשינו בבית..."

בכל אופן אני זקוקה לפתרונות איך להוציא את הריח,

אגב טפט ולא מדף חדש, כי זה ארון יחסית פשוט שחבל להשקיע בו, וגם שמבחוץ למזלי לא רואים כלום!

• הוסף לסימניות
לי גם היה שריפה במטבח לפני כמה שנים, נקנו את הפיח טוב טוב עם המון חומר. והשארנו חלונות פתוחים לאוורור לוקח כמה ימים עד שהריח כולו מתנדף.

• הוסף לסימניות
כשעדיין יש חתיכות עץ שרוף בבית, זה ייקח הרבה זמן להתנדף,
לדעתי פשוט צריך להחליף, או אולי להוציא את המדפים שיתאווררו שבוע.

• הוסף לסימניות
נס שהוא לא עשה לך עד היום דברים יותר חמורים.... אין עליו!

• הוסף לסימניות
יש בפרוייקט אגורה ארונות למסירה, את יכולה לקחת רק את המדף ולחתוך אצל נגר לפי המידה. נראה שכל ציפוי שתשימי עליו חבל על ההשקעה של זמן ההדבקה וכו'

• הוסף לסימניות
את יודעת להודות על הנס שקרה לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה